درباره نویسنده
مدیرکل پدافند غیرعامل استان مرکزی:
بیشترین تهدیدات در حوزه فضای مجازی است

مدیرکل پدافند غیرعامل استان مرکزی با اشاره به اینکه بیشترین تهدیدات در حوزه فضای مجازی است گفت: در جنگ رسانه و تهدیدات آن، نباید فضای مجازی را به دشمن ببازیم.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ مهدی پزشکنیا امروز در نشست صمیمی با مردم در جوار امامزادگان عبدالله و آمنهخاتون علیهمالسلام گفت: قانون پدافند غیرعامل در سال ۸۲ به دستور رهبر معظم انقلاب ایجاد و در مجلس تصویب شد و سردار جلالی تا امروز مدیریت آن را بر عهده دارد.
مدیرکل پدافند غیرعامل استان مرکزی اظهار کرد: امروز دیگر حد و مرزی وجود ندارد و یک نفر میتواند از دورترین نقطه بدون اینکه وابسته به سازمانی باشد در فضای سایبری به ساختارهای اساسی هر کشور آسیبهای جدی وارد کند.
وی افزود: سرقت اطلاعات برای اخاذی مالی و یا انتقال و فروش اطلاعات محرمانه به راحتی از دستگاههایی که ایمنسازی نشدهاند و زیرساخت غیر استانداردی دارند امکانپذیر است.
پزشکنیا تصریح کرد: حوزه فعالیتی پدافند غیرعامل، در تهدیداتِ انسانساز و دشمنساز است و امروزه با تهدیدات نوظهوری مواجه هستیم مثل کرونا، آبله میمونی، پشهی آئودس که ساخته دست بشر است همه اینها نیز به این سازمان مربوط میشود که باید با آنها مقابله کرد.
مدیرکل پدافند غیرعامل استان مرکزی خاطرنشان کرد: با آگاهسازی و اقناعسازی مردم و جوانان، در بحث آسیبهایی که کشور را تهدید میکند مثل جنگهای ترکیبی و شناختی، میتوان از وقوع حوادث بسیاری پیشگیری کرد.
پزشکنیا عنوان کرد: پیشبینی و پیشگیری دو اصل مهم در پدافند غیرعامل است که به آن پرداخته میشود. اجرای قانون پدافند غیرعامل در سال ۱۴۰۲ بعد از اتفاقات و اغتشاشات سالهای ۹۸ و ۴۰۱ به تصویب مجلس رسید و در آن مصوب شد تا ضعف و نقصان دستگاهها و سازمانها بررسی و با مدیران و مسئولان مستنکف، برخورد شود.
وی با بیان اینکه جنگ شناختی و روانی باورها و افکار مردم را تسخیر و تغییر داده است گفت: هر آنچه رسانههای ما در کشور اعلام میکنند خیلی از مردم آن را باور ندارند و به اخبار اعتماد نمیکنند و دستاوردهای که در کشور توسط دانشمندان ایجاد شده را قبول نمیکنند؛ همه اینها به علت وجود عملیات روانی در فضای مجازی و رسانه است.
مدیرکل پدافند غیر عامل استان مرکزی با اشاره به صحبتهای یکی از براندازان آن سوی مرزها عنوان کرد: گوشی تلفن همراه یک سلاح است که با آن میتوان خیلی از اتفاقات مهم را در کشور رقم زد؛ همین اغتشاشات اخیر زاییده تبلیغ و انتشار افکار براندازان با گوشهای تلفن همراه بود.
وی اضافه کرد: دشمن همواره سعی دارد از طریق جنگ رسانه و آسیب زدن به افکار ما بر ما مسلط و چیره شود حتی به دنبال قطع آب، برق و گاز کشور نیز هستند.
پزشکنیا ادامه داد: سبک زندگی ما تغییر یافته است؛ سرعت هوشمندسازی در کشور بسیار بالاتر از ایمنسازی است و همه زندگی ما وابسته به تکنولوژی و فناوری است اما در بحث ایمنسازی بسیار عقب هستیم.
مدیرکل پدافند غیر عامل استان مرکزی گفت: هدف پدافند غیرعامل تشخیص پیشدستانه تهدیدات است و توصیه به ایمن سازی دارد و از دستگاهها، ادارات و سازمانها میخواهد تا دستورات این مجموعه را در تمام قسمتها و زیرساختها رعایت کنند و از بروز حوادث جبران ناپذیر پیشگیری کنند.
وی گفت این سازمان تیمهای بررسی متعددی دارد و با ورود به اماکن مختلف و بارزسی آنها، از وارد شدن خلل در سیستم خدمترسانی و اداری استان جلوگیری میکند.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- آمادهسازی تیم آلومینیوم اراک برای فصل جدید
- بررسی میدانی وضعیت «کیسون» با حضور وزیر راه
- کشف مواد مخدر از سوداگران مرگ در اراک
- رسالت ادبیات کودک انتقال مفاهیم به زبان ساده
- پول کلزاکاران باید یک ماهه پرداخت میشد
- ایران کشوری تسلیم ناپذیر است
- وزش باد شدید در ۸ استان کشور
- بازیکنان با «پیاتزا »هماهنگ شدهاند
- ملت ایران در کنار حسین زمان قرار دارد
- واگذاری پنلهای خورشیدی به عشایر استان مرکزی
- مشاهده بیشتر