رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
یکشنبه 1403/08/27 Sunday - 2024 17 November الأحد ، 15 جمادى الأول ، 1446
ساعت
کارشناس و مشاور خانواده:

کارشناس و مشاور خانواده با اشاره به اینکه غفلت از سبک زندگی اسلامی در جامعه آسیب‌های بسیاری را رقم خواهد زد، گفت: فلذا عالی‌ترین رهنمودها را آموزه‌های دینی و اهل بیت در راستای سبک زندگی دارند.

مصطفی یاری، در گفتگو با خبرنگار اجتماعی «دیار آفتاب»؛ پیرامون سبک زندگی اسلامی ایرانی گفت: سبک زندگی صحیح و عقلانی بر اساس الگوهای دین اسلام، در قرآن و سنت طراحی شده است، به این معنا که هدف زندگی اعتلای ارزش‌های والای آدمی و رسیدن به خداوند است.

 وی، افزود: سبک زندگی روش و نوع گذران فاصله تولد تا مرگ است که می‌تواند آگاهانه، یا به‌صورت تقلیدی و یا تلفیقی از هر دو باشد.

 کارشناس و مشاور خانواده، تبلیغات وسیع و گسترده جهانی را طیف گسترده‌ای برای تغییر اندیشه و تفکر انسان دانست و بیان کرد: ارزش‌های امروزی باورهای شخصی و یا گروهی است که با تبلیغات معطوف است که عامل تغییر سبک زندگی وجود رسانه‌ها و فضای مجازی بیگانه در بین آحاد جامعه است.

 یاری، هدف از زندگی را اعتلای ارزش‌های والای آدمی و رسیدن به قرب الهی دانست و عنوان کرد: زندگی ابزار و روشی خواهد بود که با آن فرد به بصیرت می‌رسد، و جامعه ما برای رسیدن به هدف متعالی انسانیت و الگوهای طراحی شده از طرف حضرت باری‌تعالی پایه‌ریزی شده است.

 وی، خاطرنشان کرد: برای تحقق و تعجیل در ظهور حضرت قائم(عج) لازم است، نوع زندگی بر اساس خودشناسی و دریافت اعتقادات براساس جهان‌بینی متصل به وحی تغییر پیدا کرده تا بتوان براساس آن به غایت و هدف متعالی خویش دست پیدا کرد.

 کارشناس و مشاور خانواده، اظهار کرد: سبک زندگی تمام بخش‌های زندگی فردی و اجتماعی ازجمله فعالیت‌های معیشتی، شیوه تشکیل خانواده و ازدواج، پیروی یا عدم پیروی از آداب و رسوم، نوع معماری و شهرسازی، شیوه تفریح، نوع کالاهای مصرفی، نوع نگرش، رفتار، باور و اعتقادات را شامل می‌شود.

 یاری، افزود: گستردگی این حوزه و غفلت از سبک زندگی اسلامی در جامعه آسیب‌های بسیاری را رقم خواهد زد، فلذا عالی‌ترین رهنمودها را آموزه‌های دینی و اهل بیت در راستای سبک زندگی دارند.

 وی، پیرامون اهمیت صله‌رحم، بیان کرد: اسلام نسبت به صله‌رحم، کمک، حمایت و محبت نسبت به خویشاوندان، اهمیت فوق‌العاده‌ای قائل شده است و قطع رحم و بریدن رابطه از خویشان و بستگان را شدیداً نهی کرده است.

 کارشناس و مشاور خانواده، در خصوص علت اینکه اسلام نسبت به نگهداری و حفظ پیوند خویشاوندی این همه پافشاری کرده، عنوان کرد: همیشه برای اصلاح، تقویت، پیشرفت، تکامل و عظمت بخشیدن به یک اجتماع بزرگ، چه از نظر اقتصادی یا نظامی، و چه از نظر جنبه‌های معنوی و اخلاقی، باید از واحدهای کوچک آن شروع کرد و با پیشرفت و تقویت تمام واحدهای کوچک، اجتماع عظیم، خود به خود اصلاح خواهد شد.

یاری، کمک جانی، کمک‌های مالی، فکری، عاطفی و ترک آزار را از روش‌های صله‌رحم و حمایت از خویشاوندان دانست و خاطرنشان کرد: از آثار و فواید ارزنده صله‌رحم برای انسان، افزایش طول عمر، فراوانی روزی، حسن خلق، پاکی اعمال و دفع بلا، آسانی حساب و آبادی شهرها است.

 

انتهای پیام /

اخبار مرتبط
نظرات
آخرین اخبار