رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
یکشنبه 1403/11/14 Sunday - 2025 02 February الأحد ، 3 شعبان ، 1446
ساعت
1403-11-13 12:46 شماره خبر : 11337 https://diyareaftab.ir/short/N3Kja
نماینده مردم تفرش در مجلس:

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی گفت: در چند ماهه اخیر وضعیت حوزه سلامت شهرستان تفرش بهبود یافته و تعداد پزشکان افزایش پیدا کرده است.

نشست هم‌اندیشی رئیس و مسئولان ارشد دانشگاه علوم پزشکی اراک با مسئولان شهرستان و شبکه بهداشت و درمان تفرش امروز در مرکز بهداشت تفرش برگزار شد.

در این جلسه در خصوص مسائل و مباحث مطرح شده اعم از کمبود منابع مالی، تجهیزات مورد نیاز، ساماندهی داروخانه شبانه‌روزی، کمبود نیروی انسانی، ارزیابی پایگاه‌های اورژانس و … بحث و تبادل نظر شد.

وضعیت بهداشت و درمان تفرش بهبود یافته است

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر تغییرات مثبت در حوزه سلامت این شهرستان، گفت: در چند ماهه اخیر وضعیت حوزه سلامت این شهرستان بهبود یافته و تعداد پزشکان افزایش پیدا کرده است، در حالی که در گذشته برای اعزام بیماران و حضور پزشکان با مشکلات زیادی مواجه بودیم.

ولی‌الله بیاتی خواستار نگاه ویژه به حوزه سلامت این شهرستان شد و افزود: روستاهای صعب‌العبور زیادی در تفرش وجود دارند که نیازمند توجه ویژه به خصوص در زمینه توسعه پایگاه‌های اورژانس هستند.

وی با اشاره به مشکلات مالی در حوزه سلامت، کمبود اعتبارات در بخش‌های عمرانی و جاری را یکی از چالش‌های اصلی عنوان کرد و بر ضرورت تأمین منابع مالی برای ارتقای زیرساخت‌های درمانی تأکید داشت.

بیاتی همچنین به نقش مؤثر خیرین در پیشبرد پروژه‌های سلامت اشاره کرد و گفت: با هماهنگی‌های انجام‌شده با دکتر قوام‌زاده، مجمع خیرین سلامت تفرش با قدرت بیشتری به فعالیت‌های خود ادامه خواهد داد.

وی کمبود نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان را از دیگر مشکلات این شهرستان دانست و بر لزوم برنامه‌ریزی برای تأمین و جذب نیروهای مورد نیاز تأکید کرد.

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی، اطلاع‌رسانی درباره خدمات ارائه‌شده در حوزه بهداشت و درمان را عاملی برای افزایش همدلی و همکاری میان مردم و مسئولان برشمرد و اظهار داشت: شفاف‌سازی عملکرد حوزه سلامت می‌تواند رضایت عمومی را افزایش داده و موجب ارتقای کیفیت خدمات شود.

 برگزاری آزمون استخدامی برای جبران کمبود نیروی در حوزه سلامت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با تأکید بر اهمیت همکاری مسئولان شهرستان تفرش در حوزه سلامت، گفت: تسلط مسئولان شهرستان تفرش بر مباحث بهداشت و درمان می‌تواند کمک شایان توجهی به ارتقای این حوزه کند.

جواد نظری با اشاره به ظرفیت‌های این شهرستان، بر لزوم توجه ویژه به بخش درمان تأکید کرد و افزود: بازسازی خانه‌های بهداشت، بهبود پرداختی و افزایش رضایتمندی پرسنل، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام، تأمین تجهیزات مورد نیاز و فعال‌تر شدن اتاق‌های عمل به‌عنوان اقدامات ضروری نام برد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به مشکلات اعتباری و بدهی‌های سنگین وزارت بهداشت، وضعیت پرداختی بیمه‌ها را نیز نامطلوب دانست و تأکید کرد که این امر بر روند خدمات‌رسانی تأثیرگذار است.

وی همچنین از برگزاری آزمون استخدامی برای جبران کمبود نیروی انسانی در حوزه سلامت شهرستان خبر داد و افزود: ظرفیت‌های لازم برای تأمین نیروی مورد نیاز در این منطقه دیده خواهد شد.

نظری حضور ۲۱ پزشک متخصص در شهرستان تفرش را نکته‌ای حائز اهمیت دانست و تأکید کرد: با اعمال مدیریت و سیاست‌گذاری‌های مناسب، باید شرایطی فراهم شود که این متخصصان در منطقه ماندگار شوند.

افزایش ۱۰۰ درصدی پزشکان متخصص در تفرش

فرماندار تفرش با اشاره به تغییرات مثبت در حوزه سلامت این شهرستان، از رفع بسیاری از مشکلات و کاهش تنش‌ها در این بخش خبر داد و گفت: با اقدامات انجام‌شده، شاهد افزایش ۱۰۰ درصدی پزشکان متخصص در تفرش بوده‌ایم.

 جواد اتابکی تأکید کرد: در کنار مجموعه علوم پزشکی ایستاده و پای کار است، چرا که بهداشت و درمان از اولویت‌های اصلی در جلب رضایتمندی مردم به شمار می‌رود.

وی با اشاره به بدهی‌های شبکه بهداشت و بیمارستان و همچنین کمبود منابع اعتباری، مشکلات مالی را از چالش‌های جدی حوزه سلامت شهرستان دانست و اظهار داشت: یکی از دغدغه‌های اصلی ما، داروخانه شبانه‌روزی است که باید برای حل آن چاره‌اندیشی شود.

فرماندار تفرش همچنین بر لزوم تکمیل پایگاه‌های اورژانس، از جمله پایگاه اورژانس جفتان تأکید کرد و فعال شدن مجمع خیرین سلامت در جهت ماندگاری پزشکان متخصص در شهرستان را ضروری دانست.  

وی در ادامه خواستار گسترش پوشش بهداشتی و درمانی در روستاهای شهرستان شد.

افزایش فعالیت اتاق‌‌های عمل در اولویت‌ قرار دارد

سرپرست شبکه بهداشت و درمان تفرش نیز در ادامه به بیان مسائل و چالش‌های موجود در حوزه سلامت پرداخت و برنامه‌های آتی این حوزه را تشریح کرد.

علیرضا پدرام، راه‌اندازی بخش روانپزشکی، فعال شدن سریع‌تر دستگاه سی‌تی‌اسکن، تأمین نیروی اداری، پرستار و فوریت‌های پزشکی و همچنین افزایش فعالیت اتاق‌های عمل را از اولویت‌های ضروری در حوزه درمان برشمرد.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.