رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
1404-02-07 14:00 شماره خبر : 13080 https://diyareaftab.ir/short/NgP3R
سرپرست راهداری استان مرکزی مطرح کرد:

سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی گفت: با اجرای پروژه‌های ایمنی راه‌ها و همکاری پلیس‌راه، ایمن‌سازی ۲۹ نقطه حادثه‌خیز در استان مرکزی طی دو ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

روح‌الله محسن‌زاده در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پايگاه خبرى تحليلى «ديار آفتاب» به مناسبت روز ایمنی و حمل‌ و نقل گفت: فلسفه نامگذاری این روز به سال‌های ۲۰۱۱ تا ۲۰۲۰ باز می‌گردد، زمانی که سازمان ملل متحد «دهه اقدام برای ارتقای ایمنی جاده‌ها» را تعیین کرد تا با هدف کاهش تلفات جاده‌ای اقدامات جدی صورت گیرد. 

وی بیان ‌کرد: در ایران نیز به پیشنهاد کمیته فرهنگی جمعیت طرفداران ایمنی راه‌ها، هفتم اردیبهشت‌ماه به عنوان روز «ایمنی و حمل‌ و نقل» از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی نامگذاری شد.

سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی با بیان اینکه حمل‌ و نقل زیربنای توسعه سایر صنایع است عنوان ‌کرد: استان مرکزی به دلیل استقرار صنایع بزرگ و قرار گرفتن در یکی از مهم‌ترین کریدورهای ارتباطی شمال به جنوب و غرب به شرق کشور، یکی از پرترددترین استان‌های کشور محسوب می‌شود.

محسن‌زاده افزود: این حجم بالای تردد لزوم توجه مضاعف به موضوع ایمنی جاده‌ها را اجتناب‌ناپذیر کرده است، چرا که حدود ۹۰ درصد حمل‌ و نقل بار و مسافر از طریق جاده صورت می‌گیرد.

ایمن‌سازی ۲۹ نقطه حادثه‌خیز در استان مرکزی 

وی تصریح ‌کرد: اجرای پروژه‌های نصب روشنایی طولی و نقطه‌ای، احداث تابلوها و علائم ایمنی، نصب نیوجرسی و گاردریل، شناسایی و اصلاح نقاط حادثه‌خیز با همکاری پلیس‌راه از جمله برنامه‌های اجرایی است، در همین راستا، تاکنون ۳۷ نقطه حادثه‌خیز در استان شناسایی شده که عملیات ایمن‌سازی ۲۹ نقطه از آن‌ها در مراحل نهایی است و طی دو ماه آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی درباره برخی پروژه‌های شاخص ایمن‌سازی اظهار کرد: رفع نقاط حادثه‌خیز تقاطع حسین‌آباد بغدادی با اجرای روشنایی، ایمن‌سازی محور قهره کهریز و آشکارسازی و روشنایی تقاطع روستای عزیزآباد از جمله پروژه‌هایی است که به منظور کاهش تصادفات و ارتقای ایمنی به انجام رسیده است.

محسن‌زاده با اشاره به اقدامات فرهنگی حوزه مسئولیت‌های اجتماعی گفت: در کنار پروژه‌های فیزیکی، برنامه‌هایی برای ارتقای فرهنگ رانندگی نیز در دستور کار قرار دارد. برگزاری کارگاه‌های آموزشی ایمنی برای دانش‌آموزان مدارس حاشیه راه‌ها (حدود ۲۰ دوره)، آموزش راکبان موتورسیکلت و اهدای کلاه ایمنی رایگان به موتورسواران مناطق کم برخوردار و پویش‌هایی نظیر «ششدانگ برانیم» در ایام نوروز از جمله این فعالیت‌ها بوده است. 

نقش اعتبارات در توسعه حمل‌ و نقل ایمن و پایدار

وی بیان کرد: مجمع جهانی راه توصیه کرده است که چهار تا 6 درصد ارزش روز راه‌ها باید صرف نگهداری و ایمن‌سازی شود. این در حالی است که اعتبارات اختصاص‌یافته در حوزه ما کمتر از نیم درصد این میزان است.

سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی عنوان کرد: با وجود این محدودیت‌ها، با حداقل امکانات تلاش می‌کنیم شرایط مناسبی برای سفرهای ایمن در استان فراهم شود.

محسن‌زاده درباره اعتبارات سال جاری تصریح کرد: هنوز تصمیم‌گیری نهایی در کمیته برنامه‌ریزی استان انجام نشده است و برگزاری آن در تیرماه پیش‌بینی می‌شود، پیشنهاد اداره‌ کل برای افزایش 100 درصدی اعتبارات بوده، اما با توجه به محدودیت‌های مالی موجود، احتمالا افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی برای این اداره مصوب شود.

وی در پایان درباره وضعیت ماشین‌آلات راهداری نیز اظهار کرد: ماشین‌آلات موجود به دلیل فرسودگی و کمبود تجهیزات پاسخگوی همه نیازهای ما نیست، با این حال با استفاده از ظرفیت‌های موجود و پیگیری برای به‌روزرسانی تجهیزات از طریق مراجع ملی و استانی، سعی در تأمین نیازهای راهداری استان داریم. 

انتهای خبر/

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.