رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
1403-08-14 11:50 شماره خبر : 9269 https://diyareaftab.ir/short/4OrRP
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس:

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: استفاده از سوپرجاذب‌ها برای مقابله با خشکسالی و پرتودهی، که هم‌اکنون در ۱۲ استان انجام می‌شود، می‌تواند موجب ماندگاری بیشتر محصول و تقویت صادرات شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ به نقل از نار خبر؛ حجت‌الاسلام محمد سبزی در روز دوشنبه ۱۴ آبان‌ماه در آئین افتتاحیه سومین جشنواره ملی تولید و صادرات انار ساوه، که در مسجد جامع این شهر برگزار شد، گفت: این جشنواره در سطح ملی برگزار شده و تحول عظیمی را در زمینه تولید و صادرات انار ایجاد کرده است که این رویداد نه تنها فرصتی برای نمایش توانمندی‌های کشاورزی و صادراتی ما فراهم کرده، بلکه دستاورد‌های زیادی نیز به همراه داشته است.

وی افزود: خشکسالی آسیب جدی به کشاورزی ساوه، به ویژه محصول انار، وارد کرده است. با این حال، انارکاران با شور و اشتیاق و انگیزه‌ای بالا در این جشنواره شرکت کردند که بیش از ۱۰۰ غرفه عرضه انار و صنایع دستی ساوه در نمایشگاه برپا شده که نشان‌دهنده عزم راسخ و تلاش مستمر تولیدکنندگان ساوه است.

سبزی همچنین به اهمیت حمایت از کشاورزان در شرایط دشوار اشاره کرد و افزود: این نمایشگاه فرصتی برای معرفی ظرفیت‌ها و قابلیت‌های منطقه است و‌امید داریم با همکاری یکدیگر بتوانیم به رونق هرچه بیشتر این صنعت کمک کنیم.

وی به اهداف برگزاری این جشنواره اشاره و گفت: همزمان با هفته فرهنگی ساوه، برگزاری جشنواره ملی انار موجب اتحاد و انسجام ملی و همچنین ایجاد شور و نشاط اجتماعی در شهرستان شده است که این وحدت و همبستگی، مهمترین دستاورد این جشنواره به شمار می‌رود و نشان‌دهنده قدرت و پتانسیل اجتماعی ما در مواجهه با چالش‌هاست.

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: این جشنواره فرصتی است برای نمایش فرهنگ و هنر محلی، که با این رویداد‌ها، بتوانیم ظرفیت‌های فرهنگی و اقتصادی شهرستان را بیش از پیش معرفی کنیم.

وی معرفی انار و محصولات کشاورزی در کمیته علمی جشنواره را از دیگر دستاورد‌های مهم جشنواره دانست و گفت: یکی دیگر از آثار و نتایج جشنواره‌های گذشته، واگذاری ۲۰ هکتار زمین برای احداث پایانه صادراتی انار و محصولات کشاورزی است که شامل استقرار گمرک، بانک کشاورزی، سورتینگ و دیگر امکانات می‌شود.

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی همچنین به کاربرد‌های انرژی هسته‌ای در بخش کشاورزی اشاره کرد و گفت: استفاده از سوپرجاذب‌ها برای مقابله با خشکسالی و پرتودهی، که هم‌اکنون در ۱۲ استان انجام می‌شود، می‌تواند موجب ماندگاری بیشتر محصول و تقویت صادرات شود.

وی در پایان گفت: با جذب سرمایه‌گذار، می‌توان در پایانه صادراتی انار یک مرکز پرتودهی ایجاد کرد تا مبادی ورودی و خروجی محصولات تحت پرتودهی قرار گیرند و بدین ترتیب تحولی در بخش کشاورزی به وجود آید.


انتهای خبر/

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.