وصیتنامه شهید «مصیب انصاری»؛
شهیدان کربلا الگوی ما هستند
در بخشی از وصیتنامه شهید «مصیب انصاری» آمده است: برای شهیدان کربلا گریه کنید؛ چرا که آنان الگوی ما هستند.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ شهید والامقام مصیب انصاری دلاورمردی از بیشه شیران و مردان؛ در تابستان ۱۳۳۸ در روستای ازنوجان از توابع شهرستان خمین پا به عرصه ظهور گذاشت.
بهعنوان بسیجی به لشکر ۱۷ علی بن ابی طالب (ع) پیوست. او بهعنوان تیربارچی در گردان روحالله (ره) خدمت میکرد که در نهایت در دوازدهم اسفندماه سال ۱۳۶۵ در عملیات کربلای ۵ در منطقه عملیاتی شلمچه بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید.
پیکر مطهر شهید مصیب انصاری در کنار برادرش علیاصغر که در مردادماه ۱۳۶۱ در خرمشهر به شهادت رسیده بود به خاک سپرده شد.
بخشی از وصیتنامه شهید: برای شهیدان کربلا گریه کنید؛ چرا که آنان الگوی ما هستند و ما این راه را از امام حسین (ع) آموختیم و از برادرانم یک به یک میخواهم، که به جز خدا نیندیشند و به جز خدا تکیه نکنند و هر چقدر به دنیا مینگرند به آخرت هم توجه داشته باشند و منتظر روزی باشند که عمر به هر صورت پایان خواهد یافت و چیزی که از آنها باقی میماند، عمل است و از خواهرانم میخواهم که اگر خواستند گریه کنند برای اسیران کربلا گریه کنند که ما قابل در برابر آنها نیستیم.
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!