رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
شنبه 1403/12/11 Saturday - 2025 01 March السبت ، 1 رمضان ، 1446
ساعت
1403-12-10 15:00 شماره خبر : 11955 https://diyareaftab.ir/short/VlRwW
امام جمعه موقت ساوه:

امام جمعه موقت ساوه گفت: دولت باید برنامه‌های کوتاه‌مدت و بلند‌مدت برای مهار گرانی داشته باشد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«دیار آفتاب» به نقل از «نار خبر» حجت‌الاسلام علی بدرخانی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهرستان ساوه گفت: صهیونیستی و هم‌پیمانان غربی و عربی‌اش، به شدت تحت فشار قرار گرفته و اعلام کردند که گفتمان روابط به شکست انجامیده و به بن‌بست رسیده است.

وی افزود: کشتار مردم غزه و شهادت شخصیت‌های برجسته‌ای همچون سید حسن نصرالله، توجه جهانیان را به جنایات اسرائیل جلب کرده و مشروعیت این رژیم را تا حد بی‌سابقه‌ای کاهش داده و آرمان فلسطین را جهانی کرده است.

امام جمعه موقت ساوه تصریح کرد: پرواز جنگنده‌های رژیم صهیونیستی در مراسم‌های اخیر که نشان از ترس و درماندگی این رژیم داشت، نتوانست نه تنها قدرت مقاومت را بشکند، بلکه موجب آشکار شدن چهره وحشیانه این رژیم و جلب همدلی جهانی برای محور مقاومت شد.

وی تاکید کرد:در این شرایط، جهانیان متوجه شدند که این رژیم حتی به اصول اولیه خود، مانند احترام به یک مراسم عزاداری عمومی نیز پایبند نیست.

بدرخانی در ادامه گفت: مقام معظم رهبری در دیدار با مردم استان آذربایجان شرقی، به رسم سال‌های گذشته در سالروز قیام تاریخی مردم تبریز در سال ۵۶، تاکید کردند که ایجاد تردید در محکمات انقلاب اسلامی یکی از محورهای تهدیدات نرم‌افزاری دشمن است و اظهار داشتند که تهدیدات نرم‌افزاری دشمن تا به امروز در کشور ما ناکام بوده است.

وی خاطرنشان کرد: حضرت آیت‌الله خامنه‌ای از همه خواستند که اجازه ندهند این دسیسه‌های دشمن در آینده اثربخش باشد و تاکید کردند که کسانی که با نسل جوان در ارتباط هستند، مسئولیت دارند تا محکمات انقلاب را تبیین کنند.

وی عنوان کرد: محکمات انقلاب شامل اصولی همچون حاکمیت اسلامی، نفی اسلام آمریکایی، اعتقاد به ولایت فقیه، اعتماد به نصرت الهی و استقلال کشور است.

امام جمعه موقت ساوه بیان کرد: در ادامه، ایشان یادآوری کردند که محکمات انقلاب شامل تقویت فرهنگ مقاومت، ایمان و شهادت است و نسل جدید باید این اصول را درک کرده و آن‌ها را حفظ و انتقال دهند. بنابراین، همگان باید برای حفظ این محکمات تلاش کنند تا انقلاب اسلامی بیمه شود و به راه خود ادامه دهد.

وی همچنین تاکید کرد: در شرایط کنونی باید توجه بیشتری به موضوعات اقتصادی و معیشتی مردم داشته باشیم زیرا در آستانه سال جدید و نوروز، نگرانی‌ها و دغدغه‌های معیشتی مردم به ویژه در شرایط فعلی که همزمان با ماه مبارک رمضان است، بیشتر شده است.

وی گفت: گرانی اجناس مختلف نظیر خوراکی‌ها، پوشاک، لوازم خانگی و سایر کالاها، چالش بزرگی برای مردم به شمار می‌آید و دولت باید برنامه‌هایی برای مهار گرانی داشته باشد. این برنامه‌ها باید هم کوتاه‌مدت و هم بلندمدت باشند. در حالی که تدابیر بلندمدت برای حل مشکل گرانی ضروری است، تدابیر کوتاه‌مدت نیز می‌تواند وضعیت معیشتی مردم، به ویژه اقشار کم‌درآمد، را بهبود بخشد.

بدرخانی در ادامه گفت: این تدابیر باید در دو بخش سیاست‌های حمایتی و نظارتی تدوین شوند. سیاست‌های حمایتی باید شامل حمایت از تولید داخلی، کاهش وابستگی به واردات، ثبات‌بخشی به نرخ ارز، و توزیع کالابرگ‌های معیشتی و کمک‌های نقدی اضطراری باشد. این اقدامات برای جبران اثرات گرانی ضروری است.

وی در پایان بیان کرد: از طرف دیگر، سیاست‌های نظارتی شامل قیمت‌گذاری دقیق، تشکیل گروه‌های نظارتی بازرسی از بازار، و مقابله با احتکار و شایعات اقتصادی می‌شود. باید شفاف‌سازی اخبار اقتصادی و جلوگیری از گمانه‌زنی‌های کاذب در بازار صورت گیرد تا التهاب و هیجان کاذب در بازار ایجاد نشود.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.