حالت تاریک
  • جمعه, 1404/08/30 شمسی | 2025/11/21 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟
حضرت فاطمه(س) آینه تمام‌نمای زنان عالم است
امام جمعه کمیجان:

حضرت فاطمه(س) آینه تمام‌نمای زنان عالم است

امام جمعه کمیجان گفت: حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها آینه تمام‌نمای زنان تاریخ است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«دیار آفتاب»؛ به نقل از «برچلو»؛ حجت‌الاسلام والمسلمین سعیدی گفت: قرآن کریم در بخش‌های مختلف خود نمونه‌هایی از زنان الگو نظیر همسر زکریا، حضرت مریم، همسر عمران، همسر حضرت ایوب، بلقیس و حضرت خدیجه و... را معرفی کرده است.

امام جمعه کمیجان گفت: در سوره آل‌عمران آیه ۴۴ خداوند خطاب به حضرت مریم می‌فرماید: «ما تو را بر همه زنان برتری دادیم و برگزیدیم.»

وی تصریح کرد: با این تفاوت که، حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها «آینه تمام‌نمای زنان عالم» است؛ همان‌گونه که پیامبر اکرم آینه تمام‌نمای پیامبران و قرآن آینه تمام‌نمای کتاب‌های آسمانی است.

سعیدی گفت: در ماجرای مباهله، پیامبر اکرم امام حسن و امام حسین را به عنوان فرزندان و حضرت زهرا را به عنوان نماینده زنان همراه آورد و این بیانگر جایگاه ویژه ایشان در دین است. وی اظهار داشت هرکس حقیقت انبیاء را می‌خواهد باید به امیرالمؤمنین بنگرد و الگوی کامل زنان را باید در فاطمه زهرا جستجو کرد.

امام جمعه کمیجان گفت: سالروز شهادت حضرت صدیقه طاهره سلام‌الله‌علیها سوم جمادی‌الثانی است که امسال با سوم آذرماه هم‌زمان شده است.

وی این مصیبت را به دوستداران اهل بیت تسلیت گفت و افزود: کاروان عزاداری از میدان شهرداری حرکت خواهد کرد. 

امام جمعه کمیجان اظهار داشت: گرانی‌های اخیر غیرمنصفانه است و فشار آن به‌ویژه در کمیجان بیش از دیگر مناطق احساس می‌شود. وی تأکید کرد قیمت کالاهای اساسی و ضروری در وضعیتی قرار گرفته که برای مردم قابل تحمل نیست و انتظار می‌رود دولت برای کنترل بازار اقدام فوری انجام دهد.

سعیدی گفت: با وجود اقداماتی مانند توسعه فیبر نوری، راه و شهرسازی و جاده های شهرستان، ایجاد دو شهرک صنعتی و بهبود نسبی خدمات بهداشتی، شهرستان کمیجان همچنان از بنیه اقتصادی ضعیف رنج می‌برد و در بسیاری از شاخص‌ها در رتبه‌های آخر قرار دارد. وی از مسئولان خواست با دلسوزی و انگیزه بیشتر به رفع مشکلات مردم بپردازند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: نتایج انتخابات اخیر عراق موجب خرسندی است؛ زیرا حضور گسترده مردم و رأی به جبهه مقاومت عاملی برای امنیت و ثبات منطقه خواهد بود. همچنین اعلام شد که در روز شهادت حضرت زهرا غذای نذری پخته و میان مردم توزیع خواهد.

 

 انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!