درباره نویسنده
مدیرکل امور اقتصادی استان مرکزی خبر داد:
ثبت ۱۲۱ هزار درخواست صدور مجوز در مرکزی

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی گفت: ۱۲۱ هزار و ۵۰۶ درخواست صدور مجوز از ابتدای سال جاری تاکنون از این استان در درگاه ملی مجوزها ثبت شدهاست.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» سعید ملااسماعیلی صبح امروز در جمع خبرنگاران گفت: ۱۲۱ هزار و ۵۰۶ درخواست صدور مجوز از ابتدای سال جاری تاکنون از این استان در درگاه ملی مجوزها ثبت شدهاست.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی تاکید کرد: ۵۲ هزار و ۶۹۴ مورد از مجموع این درخواستها مربوط به شهر اراک، ۱۶ هزار و ۲۷۱ مورد شهرستان ساوه، ۱۱ هزار و ۶۷۳ مورد خمین و بقیه درخواستهای صدور مجوز نیز از سایر شهرستانهای استان مرکزی در این سامانه ثبت شده است.
وی ادامه داد: ۱۰۸ هزار و ۸۱۵ مورد از مجموع این درخواستها، منجر به صدور مجوز شده، ۱۲۷ مورد ابطال و تعلیق، ۸۱۷ مورد در انتظار استعلام از دستگاهها، ۳۸۷ مورد در انتظار تایید مدارک، یک هزار و ۷۵۱ مورد در انتظار تکمیل مدارک توسط متقاضی و هشت هزار و ۶۵۱ مورد نیز رد درخواست صورت گرفته است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی خاطرنشان کرد: ۵۸ هزار و ۲۲۰ مورد از مجموع مجوزهای صادر شده از این استان در درگاه ملی مجوزها مربوط به مجوزهای ثبت محور (اعلانی) بوده است.
ملااسماعیلی اظهار داشت: از میان درخواستهای ثبت شده برای صدور مجوز در استان، طی آبانماه ۱۴۰۳، تعداد ۲۶ شکایت حاصل شده است که یک شکایت ابطال، ۶ شکایت در انتظار تکمیل مدارک متقاضی، ۱۲ شکایت رد درخواست و هفت شکایت درخواست صدور مجوز بوده است.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- افزایش ۲۲ درصدی نرخ نان در استان مرکزی
آخرین اخبار
- سوگواره تعزیه در ساوه به ایستگاه پایانی رسید
- تعزیه هنری برخاسته از عشق و ایمان است
- مرصاد و نبرد اخیر نمایش وحدت ملی بود
- تعزیه نسل امروز را با عاشورا پیوند میدهد
- ماندگاری توده هوای گرم در کشور
- جذب بازیکنان با نظر من بوده است
- حقوق متقابل رهبر و مردم
- نماز جمعه نشان عزت اسلام است
- امت قهرمان، فرصتها را غنیمت بشمارید
- سوره «بقره» آیه ۲۲۵ تا ۲۳۰
- مشاهده بیشتر