رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس بیان کرد:

تفاهم‌نامه ایران و روسیه ضربه‌ای به طرح‌های آمریکا

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصویب کلیات لایحه مشارکت جامع راهبردی بین ایران و روسیه را ضربه‌ای دیگر به طرح‌های آمریکا برای مهار جمهوری اسلامی ایران دانست.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» به نقل از شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا، ابوالفضل ظهره‌وند، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به تصویب کلیات لایحه مشارکت جامع راهبردی بین ایران و روسیه، اظهار داشت: تصویب این تفاهم‌نامه را می‌توان ضربه‌ای دیگر به طرح‌های آمریکا برای مهار جمهوری اسلامی ایران دانست؛ این اقدام نشان می‌دهد که ایران با هوشمندی در مسیر تأمین منافع ملی خود حرکت می‌کند و اجازه نمی‌دهد برنامه‌های خصمانه دشمنان به نتیجه برسد.

وی با بیان اینکه غنی‌سازی تنها یک فعالیت فنی نیست، بلکه منظومه‌ای از دانش و فناوری است، تصریح کرد: غنی‌سازی در واقع نماد خودباوری و بومی‌سازی دانش هسته‌ای در کشور است. ایران توانسته این دانش پیچیده را درک کند، آن را در ساختارهای علمی و فنی خود نهادینه کند و به مرحله بومی‌سازی برساند. این روند، مسیری دشوار، زمان‌بر و همراه با سختی‌های فراوان بوده است.

وی افزود: ما امروز نه‌تنها به منابع معدنی و طبیعی خود متکی هستیم، بلکه توان بهره‌برداری مستقل و فناورانه از آن‌ها را نیز پیدا کرده‌ایم؛ این یعنی استقلال واقعی.

ظهره‌وند با اشاره به ظرفیت‌های گسترده صنعت هسته‌ای کشور گفت: مدیریت دانش در حوزه فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای می‌تواند ما را به حوزه‌های پیشرفته‌تری همچون همجوشی هسته‌ای و فناوری‌های نوین مانند پلاسما نیز وارد کند. این‌ها حوزه‌هایی هستند که می‌توانند آینده علمی و صنعتی ایران را متحول سازند.

فرمایشات رهبری راه هرگونه فریبکاری غرب در قالب مذاکرات را بست

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به فرمایشات اخیر رهبر معظم انقلاب درباره مسئله هسته‌ای، اظهار داشت: فرمایشات رهبر انقلاب نشان‌دهنده درک عمیق و راهبردی جمهوری اسلامی از نقشه‌های دشمن است. این سخنان راه هرگونه فریبکاری غرب در قالب مذاکرات را بست و تأکید کردند که ما هیچ‌گاه سرنوشت کشور را به میز مذاکره گره نزده‌ایم.  

وی ادامه داد: مذاکره، یکی از ابزارهای دیپلماسی است و نمی‌توان آن را به‌عنوان تنها مسیر تعامل با جهان تلقی کرد. اگر طرف مقابل بخواهد به شیوه‌ای غیرصادقانه رفتار کند و بر مواضع غیرمنطقی خود پافشاری کند، طبیعتاً نباید انتظار موفقیت مذاکرات را داشت. در این صورت، قطعاً مذاکرات به شکست خواهد انجامید. اما اگر تصمیم بگیرند واقعاً موضوع را در چارچوبی واقعی و بدون فریب دنبال کنند، چه به‌صورت دوجانبه و چه با مشارکت کشورهایی نظیر روسیه، چین یا حتی برخی کشورهای اروپایی، امکان انجام مذاکرات وجود دارد.

ظهره‌وند با اشاره به پیام سخنان رهبری برای غرب گفت: این پیام، پیامی روشن و قاطع بود؛ ایران هوشمندانه از نقشه‌ها و برنامه‌های دشمنان آگاه است و با حمایت کامل از برنامه‌های راهبردی خود، به آن‌ها اجازه نخواهد داد با ترفندهای مذاکراتی و وعده‌های توخالی، کشور را در تله دیپلماتیک گرفتار کنند. این سخنان در واقع مسیر هرگونه عقب‌نشینی یا تردید در مواضع اصولی را مسدود کرد و دست تیم دیپلماسی را برای مذاکرات عزتمندانه باز گذاشت.

انتهای خبر/

1404-03-03 09:27 شماره خبر : 13646

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.