رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
1404-01-24 20:37 شماره خبر : 12787 https://diyareaftab.ir/short/Njr6w
مدیرکل استاندارد استان مرکزی خبر داد:

مدیرکل استاندارد استان مرکزی گفت: استان مرکزی با تعداد ۴ هزار و ۹۶۸ پرونده تعیین ماهیت شده، رتبه اول کشور را کسب و نقش برجسته‌ای در جلوگیری از قاچاق سوخت را در کشور ایفا کرده است.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» سید سعید میرنظامی بعد از ظهر امروز در جلسه کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان که در سالن جلسات امیرکبیر استانداری مرکزی که با حضور مدیران مربوطه برگزار شد، گفت: گزارش عملکرد کارگروه تعیین ماهیت فرآورده‌های نفتی در سال ۱۴۰۳ شامل بررسی فعالیت‌هایی است که در زمینه تعیین ماهیت فرآیندها و فرآورده‌ها صورت گرفته است.

وی افزود: این فعالیت‌ها شامل مراحل مختلفی از جمله نمونه‌برداری، آزمون‌های اولیه و تکمیلی و برگزاری جلسات کارشناسی بوده که نتایج آن به مراجع قانونی و تعزیرات حکومتی اعلام می‌شود. 

مدیرکل استاندارد استان مرکزی بیان کرد: ترکیب این کارگروه با حضور نمایندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی و نمایندگان شرکت نفت، نقش موثری در افزایش دقت و بی‌طرفی تصمیم‌گیری‌های کارشناسی داشته است که آقایان منصوری و رحمتی نیز به عنوان اعضای فعال این کارگروه، مورد تقدیر قرار گرفتند.

میرنظامی عنوان کرد: استان مرکزی به دلیل نزدیکی به گمرک منطقه ویژه اقتصادی کاوه و استان‌های تهران و البرز، شاهد تعداد بالایی از پرونده‌های تعیین ماهیت بوده است. استان مرکزی با تعداد ۴ هزار و ۹۶۸ پرونده تعیین ماهیت شده، رتبه اول کشور را کسب کرده و نقش برجسته‌ای در جلوگیری از قاچاق سوخت را در کشور ایفا کرده است. 

وی خاطرنشان کرد: بر اساس سامانه سی‌ سی (سامانه احراز هویت)، در بازه زمانی ابتدای سال ۱۴۰۳ تا پایان سال، تعداد ۴ هزار و ۳۸۹ اظهارنامه صادراتی فرآورده‌های نفتی در کارگروه‌های مختلف کشور بررسی و نتایج قطعی آن اعلام شده که سهم عمده‌ای از آن مربوط به استان مرکزی بوده است.

مدیرکل استاندارد استان مرکزی اظهار کرد: یکی از مشکلات، نیروی انسانی و نیاز به جذب نیروهای امریه‌ای است که بر اساس مجوزهای صادره، اداره کل استاندارد استان مرکزی توانسته ۱۳ نیروی جدید را جذب کند. با این حال، تأمین اعتبار و تجهیزات مورد نیاز این نیروها همچنان از چالش‌های اصلی به شمار می‌آید. 

میرنظامی گفت: همچنین، تلاش‌هایی برای رفع کمبود نیروی امنیتی و هماهنگی با سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان انجام شده است و جلساتی با حضور مسئولان سازمان استاندارد و مدیریت استان برگزار شده و موضوعاتی مانند تأمین میز، صندلی، سیستم‌های کامپیوتری و همچنین تأمین مالی برای نیروهای جدید مطرح شده است. 

وی در پایان با تأکید بر اهمیت حمایت‌های بیشتر برای ارتقای کارگروه‌های تعیین ماهیت و رفع مشکلات زیرساختی مرتبط با کمبود منابع انسانی تصریح کرد: توصیه‌هایی برای تقویت همکاری میان دستگاه‌ها برای مدیریت بهتر منابع و ارتقای عملکرد این کارگروه‌ها ارائه و با موضوع تأمین حقوق و تجهیزات، به عنوان مسائل اصلی در کارگروه مطرح شده است.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.