
افتتاح بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) به عنوان یکی از مهمترین خواستههای مردم استان مرکزی، با امکانات پیشرفته و تجهیزات مدرن، نقطه عطفی در بهبود خدمات درمانی و رفع چالشهای سلامت استان است.
به گزارش خبرنگار سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» در راستای ارتقاء سطح خدمات درمانی و بهداشتی در استان مرکزی شاهد افتتاح بخش تکمیلی بیمارستان تازه ساخت حضرت ولیعصر (عج) بودیم.
این مرکز درمانی با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، استاندار مرکزی و نمایندگان مردم در مجلس، به عنوان یک گام مهم در بهبود زیرساختهای سلامت کشور معرفی شد.
این مرکز آموزشی-درمانی در ۱۳ طبقه و با زیربنای ۵۵ هزار متر مربع ساخته شده است و شامل ۱۵ واحد درمانگاهی و ۵۱۲ تخت بیمارستانی میباشد. از جمله امکانات این بیمارستان میتوان به ۶۴ تخت اورژانس، ۱۳ تخت NICU، ۹ تخت CCU، ۱۰ تخت دیالیز، ۷ تخت زایمان، ۱۵ تخت اتاق عمل و ۱۸ تخت VIP اشاره کرد.
بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) دارای بخشهای ویژهای همچون اورژانس پیشرفته، سنگشکن، هیدروتراپی، دیالیز و بخش عفونی است.
این مجموعه درمانی به سیستم مانیتورینگ کامل جراحی و تهویه لامینار مجهز بوده و دارای ۱۶ آسانسور نسل چهار، سه دیزل ژنراتور با ظرفیت ۸۵۰ کاوا، مخزن ۱۰۰ هزار لیتری گازوئیل، ۶۷۰ مترمکعب مخزن ذخیره آب و تجهیزات مدرن و پیشرفته است. همچنین این بیمارستان دارای یکی از کاملترین و پیشرفتهترین اتاقهای عمل در سطح کشور میباشد.
تأمین کادر درمان باید در اولویت باشد
آیتالله قربانعلی دری نجفآبادی در نشست هماندیشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با مسئولین استانی و دانشگاهی گفت: وزارت بهداشت تعهدات قوی در سطح منطقه و بینالملل دارد، با توجه به وابستگی کشورهای همسایه به یکدیگر، همه باید در حد وسع خود برای تقویت نظام سلامت تلاش کنند.
وی بیان کرد: حفظ کادر درمان و پرسنل، تأمین نیرو و جلوگیری از مهاجرت پرستاران و پزشکان باید در اولویت قرار گیرد، زیرا بدون نیروی انسانی متخصص، هیچ سیستم درمانی کارآمد نخواهد بود.
نماینده ولیفقیه در استان مرکزی در ادامه به ضرورت خودکفایی در تولید تجهیزات پزشکی اشاره کرد و عنوان کرد: ما باید صادرکننده تجهیزات پزشکی باشیم، نه واردکننده، ازاینرو تقویت تولید داخل در حوزه پزشکی، یک ضرورت است که هم به اقتصاد کشور کمک میکند و هم وابستگی ما را کاهش میدهد.
دری نجفآبادی افزود: توسعه صنعت داروسازی و احداث دانشکده داروسازی در استان، گامی مؤثر در مسیر خودکفایی خواهد بود، همچنین جلوگیری از قاچاق دارو باید بهطور جدی در دستور کار قرار گیرد.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد که با برنامهریزی صحیح و حمایتهای لازم، نظام سلامت کشور در مسیر خودکفایی، توسعه و ارتقای خدمات درمانی گامهای مؤثری بردارد.
تکمیل بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) یکی از مهمترین مطالبات مردم بود
مهدی زندیهوکیلی در نشست هماندیشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با مسئولین استانی و دانشگاهی با تأکید بر اهمیت تکمیل بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) گفت: این بیمارستان که به عنوان مرکز تروما شناخته میشود، با توجه به تصادفات منطقهای و اشغال بالای تختها، نقش حیاتی در ارائه خدمات درمانی دارد.
وی تصریح کرد: راهاندازی و انتقال بیمارستان تازه ساخت ولی العصر (عج)، بدون ایجاد خلل در روند خدمترسانی، یک اقدام بزرگ و ارزشمند بود.
استاندار مرکزی اظهار کرد: یکی از مهمترین دغدغهها و خواستههای مردم استان تکمیل این بیمارستان بود که امروز، بخش زیادی از این مطالبه محقق شده است.
زندیهوکیلی بیان کرد: این بیمارستان از بهترین نیروهای درمانی برخوردار است، اما به دلیل کمبود فضای فیزیکی در ساختمان قدیمی، روند خدمترسانی با مشکلاتی روبهرو بود که خوشبختانه با راهاندازی بیمارستان جدید، این چالش برطرف شد.
وی عنوان کرد: بیمارستان ساوه نیز نیازمند توجه ویژه است و باید اقدامات لازم برای تکمیل آن صورت گیرد تا مردم این منطقه نیز از خدمات درمانی مطلوبتری بهرهمند شوند.
استاندار مرکزی افزود: در استان رشته داروسازی نداریم و این یکی از خواستههای مهم مردم است و لازم است تا این رشته در دانشگاه علوم پزشکی اراک راهاندازی شود تا استان مرکزی در حوزه داروسازی نیز به خودکفایی برسد.
زندیه وکیلی تصریح کرد: باید برنامهریزی لازم برای ایجاد شرایط مناسب جهت ماندگاری پزشکان متخصص انجام شود تا استان از کمبود متخصص در حوزههای مختلف درمانی رنج نبرد.
استان مرکزی نیازمند توجه ویژه به حوزه سلامت است
نادرقلی ابراهیمی در نشست هماندیشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با مسئولین استانی و دانشگاهی با اشاره به چالشهای موجود در نظام سلامت استان مرکزی گفت: استان مرکزی به دلیل قرار گرفتن در کریدور شمال به جنوب و شرق به غرب کشور، یکی از پرترددترین مسیرهای مواصلاتی است و همین امر موجب شده که بیشترین پذیرش بیمار را داشته باشیم، به همین دلیل، انتظار داریم توجه ویژهای به حوزه سلامت استان شود.
وی افزود: وجود چهار کارخانه بزرگ آلاینده در استان، باعث شده بیماریها در این منطقه خاص و ویژه باشند، این موضوع ضرورت ارتقای زیرساختهای درمانی را دوچندان میکند.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی مطالبات کادر درمان و پرسنل حوزه سلامت را از اولویتهای مهم دانست و تصریح کرد: باید در پرداخت مطالبات کادر درمان تسریع شود، همچنین با توجه به فرصتهای جذب نیروهای پزشکی در کشورهای حاشیه خلیج فارس، لازم است شرایط ماندگاری کادر درمان در کشور و استان مرکزی فراهم شود تا از خروج نیروهای متخصص جلوگیری کنیم.
ابراهیمی بیان کرد: باید مراکز درمانی در مناطق با جمعیت بالای ۲۰ هزار نفر را شبانهروزی کرد، زیرا مردم این مناطق به دسترسی بهتر به خدمات درمانی نیاز دارند.
وی همچنین نرخ پایین باروری و جوانی جمعیت در استان مرکزی را نگرانکننده دانست و اظهار داشت: نرخ باروری در استان ۱.۵ درصد است که نسبت به کشورهای همسایه همچون افغانستان، پاکستان، عراق و ترکیه، کمتر از نصف است، بنابراین باید برنامهریزی جدی برای حمایت از خانوادهها و افزایش نرخ باروری در نظر گرفته شود.
وزارت بهداشت بدهیهای بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) پرداخت کند
سید محمد جمالیان در نشست هماندیشی با تأکید بر اهمیت بیمارستان حضرت ولیعصر (عج)، گفت: یکی از مطالبات مهم و اساسی مردم استان مرکزی و استانهای همجوار، افتتاح این بیمارستان بود که خوشبختانه با همراهی مسئولین کشوری، استانی و دانشگاهی به بهرهبرداری رسید.
وی افزود: پیمانکاران شرایط بسیار سختی را متحمل شدند، اما دانشگاه علوم پزشکی اراک به وعده خود عمل کرد، اکنون انتظار داریم وزارت بهداشت نیز در پرداخت بدهیهای پیمانکار و بدهیهای دانشگاه اقدامات جدی انجام دهد.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: امیدواریم فاز دوم بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) نیز مورد توجه قرار گیرد و این پروژه نباید در زمره پروژههایی قرار گیرد که نیمهتمام باقی میمانند.
جمالیان اظهار کرد: فاز دوم بیمارستان ولیعصر (عج) در چهار طبقه طراحی شده که با تخریب بیمارستان قدیم، بخش آموزش و کتابخانه نیز در آن در نظر گرفته شده است، تکمیل این فاز نیاز ضروری استان است و باید در اولویت قرار گیرد.
وی در ادامه به دغدغههای پرسنل حوزه سلامت اشاره کرد و بیان کرد: حق جذب پرسنل باید تعیین تکلیف شود و انتظار داریم وزارت بهداشت هرچه سریعتر این موضوع را پیگیری کند، همچنین وضعیت معیشتی کارکنان حوزه بهداشت و درمان باید بهبود یابد و در پرداختها، توجه ویژهای به آنها شود.
خیرین نباید دولتی شوند
حسن طاهراحمدی در نشست هماندیشی وزیر بهداشت با مسئولین استانی و دانشگاهی گفت: بحث خیرین نباید دولتی شود، بلکه باید بهعنوان یک سازمان مردم نهاد فعالیت کند و تنها به وزارت بهداشت متصل باشد، زیرا این استقلال، میتواند زمینهساز اقدامات مؤثرتر در حوزه سلامت باشد.
وی در ادامه با اشاره به چالش کاهش جمعیت و نرخ باروری، نسبت به پیامدهای این روند هشدار داد و اظهار کرد: اگر چارهای برای کاهش نرخ باروری اندیشیده نشود، کشور با مشکلات جدی مواجه خواهد شد، زیرا اقتدار هر نظام به جمعیت جوان آن بستگی دارد و متولی اصلی این موضوع، وزارت بهداشت است.
رئیس مجمع خیرین سلامت استان مرکزی همچنین به مسئله سالمندی جمعیت استان اشاره کرد و آن را یکی از چالشهای مهم پیشروی نظام سلامت دانست که نیازمند برنامهریزی دقیق و مداخله مؤثر است.
طاهراحمدی به بدهیهای مجموعه سلامت اشاره کرد و عنوان کرد: نباید فقط آسیبهای ناشی از صنعت را دید، صنایع باید نقش حمایتی در حوزه سلامت داشته باشند.
وی در پایان تصریح کرد: فعالسازی ظرفیت خیرین، مولدسازی اموال و بهرهگیری از منابع مالیاتی را سه راهکار مؤثر برای رفع مشکلات مالی حوزه سلامت است و با مدیریت صحیح این منابع، میتوان بسیاری از چالشهای مالی را برطرف کرد و مسیر توسعه خدمات درمانی را هموارتر ساخت.
انتهای خبر/
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- نمایشگاه بهاره در ساوه افتتاح شد
- آغاز توزیع میوه تنظیم بازار از ۲۶ اسفندماه
- راهپیمایی روز جهانی قدس در اراک برگزار میشود
- برگزاری مسابقات فوتسال جام رمضان در اراک
- دستگیری عامل قتل نوجوان ۱۷ ساله در تفرش
- قیمت میوههای تنظیم بازار نوروزی تعیین شد
- شکست آلومینیوم در بازی آخر سال
- فرصتهای بیپایان ارتباطات
- بیمارستان ولیعصر نقطه عطفی در بهبود خدمات درمانی
- القای بنبست بزرگترین خیانت است
- خانوادهها و بحران چهارشنبهسوری
- آغاز گشت مشترک ویژه بازار شب عید
- زن مسلمان توازنی از استقلال و کرامت
- بزرگداشت شهدای مبارزه با مواد مخدر
- رمضان فرصتی برای تحول جسم و جان
- «روز قدس» نماد همبستگی با فلسطین
- شب قدر فرصتی برای تغییر
- تحول اقتصادی از مسیر بهرهوری ممکن است
- تلاش همگانی برای کاهش تصادفات در طرح نوروزی
- همیشه در خط اسلام و روحانیت باشید
- سوره «الرحمن» آیه ۱۷ تا ۴۰
- ۶ مصدوم در برخورد پژو پارس با کیا
- ۹۸۵ هزار نفر از جاذبههای مرکزی بازدید کردند
- کلید آرامش درونی و سعادت ابدی
- بازار ارز توافقی ۱۴۰۳؛ حقیقت یا رویا
- مسابقات فوتبال جام نوروز در داودآباد پایان یافت
- آزادیبیان غرب سراب و فریب دروغین است
- دنبالهروی خط ولایتفقیه باشید
- سوره «الرحمن» آیه ۱ تا ۱۶
- سیزدهِ اراکیها در طبیعت بهدر شد
- ۴ مصدوم در واژگونی پراید در محور رازقان
- انحراف سرمایهها عامل کاهش سرمایهگذاری
- رگبار باران و وزش باد شدید در شمالغرب
- ممنوعیت سوار نمودن مسافر در قسمت بار نقلیه
- پزشکیان و گریختن از تله سهمخواهی تندروها
- تلویزیون سیزده بهدر چه فیلمهایی پخش میکند
- پایداری جمهوری اسلامی با مردمسالاری دینی
- برای اسلام تبلیغ کنید
- سوره «قمر» آیه ۲۸ تا ۵۵
- تقدیر از برگزیدگان مسابقه رسانهای
- افزایش ارزش پول ملی، اولویت اقتصادی مجلس
- پیشبینی وزش باد شدید در استان مرکزی
- ۱۲ فروردین، نماد اراده ملت و تجلی مردمسالاری
- ساروی و معصومی در صدر بهترینهای کشتیگیران جهان
- شرایط واردات خودرو تسهیل خواهد شد
- ۱۲ فروردین روز انتخاب آرمانهای دینی و انسانی
- مخالفت با تاثیر معدل پایه یازدهم در کنکور
- استقلال میراث جاودانه ۱۲ فروردین
- ۱۲ فروردین نماد استقلال و آزادی
- مشاهده بیشتر
