شهر اراک در مسیر تحول قرار میگیرد؛
آغاز نصب «زیپ لاین» در منطقه گردشگری نورالشهدا
اولین سکوی دستگاه تی رول ثقلی (زیپ لاین) شهر اراک که از طولانیترین زیپ لاینهای کشور است جهت نصب در منطقه گردشگری نورالشهدا (دره گردو) تخلیه شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ اولین سکوی دستگاه تی رول ثقلی (زیپ لاین) شهر اراک که از طولانیترین زیپ لاینهای کشور است جهت نصب در منطقه گردشگری نورالشهدا (دره گردو) تخلیه شد.
در بازی زیپ لاین ثقلی، کاربران با استفاده از لباس مخصوص و تجهیز مناسب، از سیم بکسل آویزان و به کمک شیب طبیعی از ایستگاه مبدا به سمت ایستگاه مقصد سُر خورده، و در آنجا پیاده میشوند. ظرفیت استفاده از این بازی که مختص گروه سنی ۱۲ تا ۵۵ سال است، ۲۰ نفر در ساعت است. لازم به ذکر است، ارتفاع بازی زیپ لاین ۱۲ متر، عرض ۵ متر و طول آن ۴۴۰ متر است.
در مجموع ۶ وسیله، جهت راه اندازی یکی از بزرگترین پارکهای ماجراجویی کشور، توسط شهرداری اراک در منطقه گردشگری نورالشهدا (دره گردو) نصب خواهد.
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!