درباره نویسنده
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ساوه:
۲ تن چوب قاچاق در ساوه توقیف شد

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ساوه از توقیف ۲ تن محموله چوب قاچاق تاغ در شهرستان ساوه خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» به نقل از «نار خبر» رسول کمرهای امروز صبح در جمع خبرنگاران گفت: این محموله توسط ماموران یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری کشف و ضبط شد.
وی افزود: ماموران یگان حفاظت منابع طبیعی با هماهنگی پلیس آگاهی شهرستان با کنترل محورهای مواصلاتی و گلوگاههای تعریف شده موفق به شناسایی یک دستگاه خودرو حامل چوب قاچاق به میزان ۲ تن و ارزش ریالی معادل ۶ میلیارد ریال شدند که از مبدا ساری به مقصد سنندج بارگیری شده بود که ضمن توقیف محموله، برای متهمان پرونده تخلف تشکیل و به دستگاه قضایی ارسال شد.
کمرهای گفت: حفاظت از منابع طبیعی و تلاش برای مبارزه با قطع درختان و قاچاق چوب وظیفه همگانی است و باید مردم همکاری و مشارکت لازم را داشته باشند و با مشاهده چنین مواردی مراتب را اطلاع رسانی کنند تا از تخریب منابع طبیعی جلوگیری شود.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- افزایش ۲۲ درصدی نرخ نان در استان مرکزی
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
آخرین اخبار
- لحظهای از ياد خدا غافل شويد
- سوره «نساء» آیه ۴۵ تا ۵۱
- تله مذاکره یک واقعیت تجربهشده است
- بهرهبرداری از ۲۱/۲مگاوات نیروگاه خورشیدی در استان مرکزی
- اختتامیه سومین جشنواره سرود فجر در استان مرکزی
- وحدت، پاسخ مشترک به بحرانها
- پیمانکار جدید پروژه ۲۱۰۰ واحدی اراک انتخاب شد
- صادرات ۲۹ میلیون دلاری تعاونیهای استان مرکزی
- تفکر غربگرایی پیشرفت کشور را متوقف کرد
- تجلیل از تعاونیهای برتر استان مرکزی
- مشاهده بیشتر