حالت تاریک
سه‌شنبه, 26 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟
۱/۵ هزار میلیارد اعتبار برای جهش تولید آبزیان
مدیر شیلات جهاد کشاورزی استان مرکزی خبر داد:

۱/۵ هزار میلیارد اعتبار برای جهش تولید آبزیان

مدیر شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی با تشریح چشم‌انداز توسعه‌ای بخش شیلات، از نیاز مبرم حوزه آبزی‌پروری استان به ۱.۵ هزار میلیارد تومان اعتبار خبر داد.

حسن اکبری در گفتگو با برنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» گفت: برای تکمیل پروژه‌های در دست اجرا، ایجاد طرح‌های نوین آبزی‌پروری و دستیابی به زنجیره تولید پایدار در بخش شیلات استان، به بیش از ۱.۵ هزار میلیارد تومان اعتبار در قالب تسهیلات سرمایه‌ای و جاری نیازمندیم.

مدیر شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی با اشاره به پتانسیل بالای استان مرکزی در تولید ماهیان سردابی و همچنین جایگاه ویژه در تولید ماهیان زینتی، این میزان اعتبار را برای تحقق جهش تولید در این بخش ضروری قلمداد کرد.

وی با گلایه از عدم همراهی کافی برخی بانک‌ها، بر لزوم اجرای دقیق قانون تأکید کرد و گفت: انتظار داریم بانک‌های عامل با عمل به تکالیف قانونی خود، به‌ویژه مفاد تصریح‌شده در ماده ۴۷ قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور، بخش شیلات را در مسیر تحقق اهداف تولیدی یاری رسانند. این ماده قانونی، بانک‌ها را مکلف به همکاری با واحدهای تولیدی و فراهم کردن تسهیلات لازم برای رفع موانع تولید می‌داند.

اکبری افزود: تخصیص به موقع این تسهیلات نه تنها به پایداری تولید و ارتقای امنیت غذایی، به‌ویژه در شرایط کنونی که اهمیت تأمین پروتئین داخلی بیش از پیش احساس می‌شود، کمک شایانی خواهد کرد، بلکه منجر به تأمین سرمایه در گردش واحدهای فعال و ایجاد واحدهای تولیدی جدید خواهد شد.

مدیر شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی یادآور شد: اجرای موفق این طرح‌ها، با تزریق سرمایه لازم، می‌تواند به رشد اقتصادی استان مرکزی کمک کرده و فرصت‌های شغلی جدیدی را برای جوانان منطقه فراهم آورد.

 اکبری ابراز امیدواری کرد که با درک متقابل و همکاری سازنده بین بخش دولتی و نظام بانکی، بتوان گامی مؤثر در جهت شکوفایی صنعت آبزی‌پروری استان برداشت و گامی بلند در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی برداشت. این فراخوان، نشان از عزم جدی مدیران استانی برای توسعه و رونق بخش شیلات دارد و انتظار می‌رود با پاسخ مثبت بانک‌ها، شاهد تحولی چشمگیر در این حوزه باشیم.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!