رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
1404-01-12 11:53 شماره خبر : 12566 https://diyareaftab.ir/short/4ZEyQ
نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی بیان کرد:

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی گفت: ۱۲ فروردین روزی تاریخی و سرنوشت‌ساز در گستره سیاسی ایران است که ملتی آگاه با انتخاب نظام جمهوری اسلامی، اراده خود را برای رسیدن به آرمان‌های دینی و انسانی اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» آیت‌الله دری نجف‌آبادی با صدور پیامی به مناسبت ۱۲ فروردین روز استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی گفت: ۱۲ فروردین روزی تاریخی و سرنوشت‌ساز در گستره سیاسی ایران است که ملتی آگاه با انتخاب نظام جمهوری اسلامی، اراده خود را برای رسیدن به آرمان‌های دینی و انسانی اعلام کرد.

وی افزود: دوازدهم فروردین ماه، یادآور یکی از مهم‌ترین و مؤثرترین روزهای تاریخ ایران است، در چنین روزی، اراده آهنین و اعتقاد عمیق ملت غیور ایران به نظام جمهوری اسلامی، در یک رفراندوم تاریخی به ثمر نشست و با آراء قاطع، استقرار نظامی مبتنی بر ارزش‌های اسلامی و ملی را رقم زد.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی بیان کرد: این روز، تجلی اراده ملت است، اراده‌ای که نه‌تنها برای گذار از مشکلات و چالش‌های زمانه، بلکه برای ساختن آینده‌ای روشن‌تر و مستقل‌تر شکل‌گرفته است.

دری نجف‌آبادی عنوان کرد: مردم ایران در ۱۲ فروردین‌ماه سال ۱۳۵۸ با آگاهی و بصیرت، به آرمان‌های انقلاب اسلامی جان بخشیدند و پایبندی خود را به اصول آزادی، عدالت و استقلال به نمایش گذاشتند.

وی اظهار کرد: حضور آگاهانه و سرنوشت‌ساز مردم در همه‌پرسی یوم‌الله ۱۲ فروردین ۵۸ حماسه‌ای شکوهمند، درخشان و پرافتخار بود و خون تازه‌ای را در نهال نوپای انقلاب اسلامی جاری ساخت و اینک پس از گذشت ۴۵ سال از آن انتخاب سرنوشت‌ساز و با وجود همه مانع‌تراشی‌ها و دشمنی‌های نظام سلطه، جمهوری اسلامی ایران همچنان استوار و باصلابت، بر فراز قله رفیع عزت، اقتدار و سرافرازی ایستاده است.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی خاطرنشان کرد: باید همواره به یاد داشته باشیم که این دستاورد بزرگ، حاصل فداکاری‌ها، جانفشانی‌ها و تلاش‌های بی‌وقفه عزیزانی است که برای تحقق آن زندگی خود را وقف کردند، این پایبندی و ایستادگی آحاد مردم و مسئولان است که جمهوری اسلامی را در مقابل هجمه‌ها و چالش‌های داخلی و خارجی مقاوم کرده است.

دری نجف‌آبادی تصریح کرد: بی‌تردید، امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز به همبستگی، وحدت و همکاری داریم. مردم و مسئولان وظیفه دارند که در راستای تحقق اهداف انقلاب و صیانت از دستاوردهای آن، همگام و همراه یکدیگر تلاش کنند و با خودسازی و تلاش در عرصه‌های مختلف، همواره در راستای آینده‌ای بهتر و درخشان‌تر برای کشور عزیزمان گام بردارند.

وی بیان کرد: اینجانب ضمن تبریک یوم الله بزرگ دوازدهم فروردین به عموم ملت مسلمان، شجاع و همیشه در صحنه ایران اسلامی به ویژه مردم ولایتمدار استان مرکزی، موفقیت همگان را در مسیر آرمان‌های بلند امام راحل (ره) و منویات مقام معظم رهبری از درگاه خداوند متعال مسئلت نموده و امید است در سالی که از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید» نامگذاری شده آحاد مردم و مسئولان با وحدت رویه و تلاش شبانه‌روزی گام بلندی در جهت توسعه اقتصادی میهن اسلامی بردارند.

۱۲ فروردین سال ۱۳۵۸ اولین همه پرسی در نقاط مختلف ایران برگزار شد که در آن بیش از ۹۸ درصد از مردم به نظام جمهوری اسلامی رأی آری دادند و این روز از سوی امام خمینی(ره) به نام روز جمهوری اسلامی نامگذاری شد.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.