درباره نویسنده
استاندار مرکزی:
استقلال با تولید دانش و فناوری محقق میشود

استاندار مرکزی با تاکید بر اثر تحریمها در محدودسازی واردات فناوری گفت: استقلال واقعی زمانی محقق میشود که ما خود تولیدکننده دانش و فناوری باشیم.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» مهدی زندیهوکیلی صبح امروز در جریان بازدید از پارک علم و فناوری استان مرکزی با اشاره به جایگاه ویژه این استان در حوزه صنعت، بر ضرورت توسعه زیرساختهای علم و فناوری و بهرهگیری از ظرفیتهای انسانی و دانشگاهی تاکید کرد.
وی در نشست مشترک با مدیران پارکهای علم و فناوری استان مرکزی خواستار بهرهبرداری هدفمند از پارکهای منطقهای نظیر پارک علم و فناوری اصفهان بهعنوان الگوی موفق در مسیر توسعه شد.
استاندار مرکزی در خصوص لزوم تحول بنیادین در مسیر علمی استان و با بیان اینکه استان مرکزی به دلیل سابقه صنعتی، ظرفیت تولیدی و نیروی انسانی مستعد میتواند نقش کلیدی در نقشه علمی کشور ایفا کند، افزود: در شرایطی که مزیتهای گذشته ما چون انرژی ارزان و نیروی کار ارزان در حال تغییر است، باید به سمت نوآوری و دانشمحور شدن صنایع حرکت کنیم.
زندیهوکیلی مطرح کرد: راه برونرفت از فضای رقابتی جهانی، تکیه بر تکنولوژی و انتقال دانش روز دنیاست.
وی اظهار کرد: در حالی که فضای آموزش مهندسی ما عمدتاً تئوریک است، حلقه مفقوده میان دانشگاه و صنعت وجود دارد که تاکنون پیوند مستحکمی میان این دو برقرار نشده است بنابراین پارکهای علم و فناوری میتوانند این نقش راهبردی را ایفا کنند.
استاندار مرکزی در خصوص برنامهریزی برای حمایت از شرکتهای دانشبنیان و با اشاره به نرخ بیکاری پایین در استان و در عین حال نرخ بالای بیکاری در میان فارغالتحصیلان دانشگاهی گفت: باید برای این قشر برنامهریزی هدفمند داشته باشیم، از حمایت اولیه از ایدهها در فضاهای اشتراکی گرفته تا تخصیص زمین برای شرکتهای صنعتی دانشبنیان، یک مسیر کامل حمایتی باید طراحی شود.
زندیهوکیلی با تاکید بر اثر تحریمها در محدودسازی واردات فناوری خاطرنشان کرد: استقلال واقعی زمانی محقق میشود که ما خود تولیدکننده دانش و فناوری باشیم.
وی عنوان کرد: بسیاری از نیازهای کشور توسط شرکتهای دانشبنیان داخلی قابل تأمین است و این باعث ایجاد ثروت ملی بدون وابستگی به منابع خام یا یارانه انرژی خواهد شد.
استاندار مرکزی بر وظیفه راهبردی پارک علم و فناوری در شکلدهی زیستبوم نوآوری استان تصریح کرد: راهاندازی هزاران شرکت دانشبنیان در استان مرکزی هدفی دور از دسترس نیست، بلکه با برنامهریزی دقیق و حرکت گام به گام، واقعگرایانه و شدنی است.
زندیهوکیلی بیان کرد: در شرایط فعلی، بسیاری از واحدهای تولیدی علیرغم مشکلات موجود به فعالیت خود ادامه میدهند، که بخشی از آن به دلیل محدودیت واردات و توجیهپذیر شدن قیمت تمامشده محصولات در داخل کشور است اما باید توجه داشت در فضای آزاد اقتصادی، برخی از این واحدها امکان رقابت نخواهند داشت.
وی تصریح کرد: ضروری است که بستر مناسب برای فعالیت شرکتهای فناور در زنجیرههای ارزش استان فراهم شود بهویژه در حوزههایی چون صنایع شیمیایی، ریلی و آلومینیومی که مستقیماً با ظرفیتهای استان در ارتباطاند.
استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: باید زمینه تشکیل گروههای مشترک بین شرکتهای دانشبنیان و دانشگاهها را فراهم کنیم و برگزاری رویدادهای استارتاپی بهصورت مستمر باید در دستور کار قرار گیرد تا هر ماه شاهد ارائه ایدههای نو و خلاقانه در استان باشیم.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- امام سجاد (ع) وارث نهضت عاشورا است
- پیشران فناوری در استان مرکزی
- ۷۵ درصد جمعیت مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
- خون شهدا چراغ راه مبارزه با استکبار است
- تقویت نقشآفرینی مؤسسات خیریه در حوزه توانبخشی
- استقلال با تولید دانش و فناوری محقق میشود
- استان مرکزی در مسیر قطب نوآوری کشور
- تداوم ناپایداری جوی تا پایان هفته جاری
- بازدید استاندار مرکزی از پارک علم و فناوری
- امام حسین (ع) الگوی مقاومت
- مشاهده بیشتر