فرمانده انتظامی شهرستان دليجان خبر داد:
کشف ۲ کيلوگرم ترياک در دليجان
فرمانده انتظامی شهرستان دلیجان از دستگیری یک توزیع کننده اصلی موادمخدر و کشف ۲ کیلوگرم تریاک خبر داد.
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» طی ۲۴ ساعت گذشته در نقاط مختلف استان مرکزی حوادثی رخ داد که مأموران نیروی انتظامی در آن نقشآفرینی کردند، در این بسته خبری اخبار پلیسی روز را بخوانید.
جعفر اسکینی گفت: با اقدامات فنی و در پی یک عملیات موفق پلیسی توسط ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر، یکی از توزیع کنندگان موادمخدر در این شهرستان شناسایی و دستگیر شد.
وی افزود: در بازرسی از منزل متهم مقدار ۲ کیلو گرم مواد مخدر از نوع تریاک کشف و متهم پس از تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شد.
۲۶ فقره سرقت در پرونده سارقان اماکن خصوصی ساوه
مجتبی جمالی فرمانده انتظامی شهرستان ساوه از دستگیری ۵ سارق و کشف ۲۶ فقره سرقت در این شهرستان خبر داد.
وی گفت: به دنبال وقوع چندین فقره سرقت در سطح شهرستان ساوه، رسیدگی به موضوع در دستور کار مأموران انتظامی این شهرستان قرار گرفت.
فرمانده انتظامی شهرستان ساوه افزود: مأموران کلانتری ۱۳ ساوه موفق شدند در حوزه استحفاظی خود، ۵ متهم را در این رابطه شناسایی و دستگیر کنند.
جمالی خاطرنشان کرد: متهمان در بازجویی های پلیسی به ارتکاب ۲۶ فقره سرقت از تأسیسات و مشاعات ساختمانی، انبارهای مجتمع های مسکونی، ساختمان های نیمه کاره و پارکينگ خودروها در سطح این شهرستان اعتراف کردند. در نهایت، برای این متهمان پرونده تشکیل و جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.
دستگیری سارق کابلهای مخابراتی زرندیه در کمتر از ۲۴ ساعت
سعید محمدیزاد فرمانده انتظامی شهرستان زرندیه از دستگیری سارق کابلهای مخابراتی در کمتر از ۲۴ ساعت در شهر زاویه خبر داد.
وی گفت: با توجه به وقوع چند فقره سرقت کابل مخابراتی در شهر زاویه که باعث ایجاد نارضایتی شهروندان شده بود موضوع بصورت ویژه در دستور کار مأموران کلانتری ۱۲ زاویه قرار گرفت.
فرمانده انتظامی شهرستان زرندیه افزود: با رصد اطلاعاتی و انجام اقدامات شبانه روزی پلیسی سارق در کمتر از ۲۴ ساعت شناسایی و پس از هماهنگی قضایی در عملیاتی غافلگیرانه در مخفیگاهش دستگیر شد که در ادامه انجام تحقیقات پلیسی متهم به سه فقره سرقت کابل مخابراتی اعتراف و پس از تشکیل پرونده تحویل مراجع قضایی داده شد.
محمدیزاد از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک موضوع را به سامانه پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!