رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
مدیر حراست توزیع نیروی برق مرکزی خبر داد:

کشف ۱۰۲ دستگاه ماینر غیرمجاز در استان مرکزی

مدیر دفتر حراست شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی گفت: با همکاری مطلوب توزیع برق، دستگاه قضایی و پلیس اقتصادی، بازرسان این شرکت با بهره مندی از روشهای نوین در سال‌جاری موفق شناسایی ۱۰۲ دستگاه (ماینر) در استان مرکزی شدند.

مصطفی دهقانی در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛  با بیان اینکه یکی از عوامل مهم بروز اختلال در تامین برق مطمئن و پایدار مشترکان، به ویژه در ایام گرم سال و پرباری شبکه، نصب و راه‌اندازی دستگاه‌های استخراج غیر مجاز رمز ارز بوده است، گفت: حتی مراکز مجاز استخراج رمز ارز هم در تابستان محدود می‌شود.

وی با بیان اینکه در فصل تابستان، بازرسی و نظارت توسط نیروهای توزیع برق، تشدید می‌شود، افزود: با شناسایی و ضبط این تعداد ماینر، بالغ بر ۲۰۵ کیلووات انرژی مصرف می‌کنند که میزان انرژی مصرف شده معادل۳۹ میلیارد ریال است.

دهقانی با اشاره به تصمیمات وزارت نیرو و شرکت توانیر برای مقابله با رمز ارزهای غیرمجاز گفت: استخراج کنندگان غیرمجاز رمز ارز، باید بهای برق مورد استفاده برای استخراج رمز ارز را با بالاترین قیمت که همان نرخ صادراتی است، پرداخت کنند.

وی افزود: این هزینه در ماه‌های گرم دو برابر شده، به علاوه اینکه هزینه‌های کشف، دستکاری لوازم اندازه گیری و خسارت به شبکه نیز محاسبه و دریافت شده و در صورت تکرار، انشعاب مشترک نیز جمع آوری می‌شود.

دهقانی با بیان اینکه استفاده از دستگاه‌های استخراج رمز ارز باعث بروز نوسان و واردآمدن آسیب به تجهیزات شبکه و لوازم برقی شهروندان و در نهایت قطع برق می‌شود، تاکید کرد: با دارندگان غیرمجاز این دستگاه‌ها براساس قانون برخورد قاطع خواهد شد و دستگاه‌های آنها پس از شناسایی و کشف به مقام‌های قضایی جهت امحاء تحویل می‌شود.  

وی اظهار کرد: به افرادی که گزارش‌های آنان منجر به کشف مراکز غیرمجاز استخراج رمز ارز شود به صورت محرمانه پاداش داده می‌شود و باآگاهی از فعالیت ماینرهای غیرمجاز می‌توانند مراتب را از طریق سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۲۱و سامانه تلفنی ۱۲۱و یا ۰۹۰۱۸۰۷۱۸۰۰اعلام کنند.

 

انتهای خبر/

1403-05-27 09:14 شماره خبر : 7417

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.