حالت تاریک
سه‌شنبه, 05 اسفند 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟
کاهش اعزام‌ بیماران با تجهیز نورولوژی خمین
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک مطرح کرد:

کاهش اعزام‌ بیماران با تجهیز نورولوژی خمین

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک، با اشاره به حجم بالای اعزام بیماران مغز و اعصاب، تقویت بخش نورولوژی در خمین را گامی کلیدی برای پوشش بیماران جنوب استان دانست.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» جواد نظری امروز در نشست تخصصی هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اراک با مدیران دانشکده‌های علوم پزشکی خمین و ساوه، که به میزبانی خمین برگزار شد، تعامل منسجم میان معاونان پژوهش، درمان و بهداشت را برای حرکت هدفمند در سطح استان، یک ضرورت حیاتی برشمرد.

وی با تأکید بر رفع یکی از گلوگاه‌های اصلی خدمات‌رسانی، از برنامه‌ریزی جدی دانشگاه برای تقویت حوزه نورولوژی و نوروسرجری خبر داد و اعلام کرد: بخش قابل توجهی از اعزام‌های استان مربوط به خدمات جراحی مغز و اعصاب است. با راه‌اندازی و تقویت این خدمات در خمین، علاوه بر کاهش اعزام‌ها، می‌توانیم مناطق جنوبی استان را نیز به خوبی تحت پوشش قرار دهیم.

نظری افزود: با تعامل معاونت درمان، امکان آغاز اعمال جراحی غیر اورژانسی و راه‌اندازی درمانگاه تخصصی در خمین وجود دارد که این امر ضمن افزایش رضایتمندی بیماران، به ارتقای درآمد مراکز درمانی نیز کمک خواهد کرد.

مدیریت منابع و رویکرد جامعه‌محور

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در ادامه به چالش‌های اقتصادی و نوسانات حوزه دارو اشاره کرد و لزوم برنامه‌ریزی دقیق برای تأمین و ذخیره مناسب اقلام حیاتی را مورد تأکید قرار داد.

نظری یکی از محورهای اساسی تحول در نظام سلامت را حرکت به سمت جامعه‌محور شدن خدمات دانست و تصریح کرد: ارتقای شاخص‌های بهداشتی صرفاً با تمرکز بر درمان ممکن نیست؛ ما باید از ظرفیت‌های اجتماعی، فرمانداری‌ها و شهرداری‌ها برای اجرای برنامه‌هایی مانند «شهر سالم» و توانمندسازی مردم استفاده کنیم. بهبود شاخص‌هایی نظیر مرگ‌ومیر نوزادان و مادران بدون مشارکت مردم و ورود به بطن جامعه میسر نخواهد بود.

اجرای نظام ارجاع؛ راه برون‌رفت از بحران مراجعات

در بخش دیگری از سخنان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک، اجرای کامل پزشک خانواده و نظام ارجاع را یک «ضرورت اجتناب‌ناپذیر» خواند و دلیل اصلی تحمیل هزینه‌های سنگین بر نظام سلامت و منابع را، نبود یک نظام ارجاع منسجم دانست که منجر به مراجعات غیرضروری و درخواست‌های مکرر برای خدمات تشخیصی پیشرفته می‌شود.

نظری تأکید کرد: اجرای صحیح این برنامه، ساماندهی مراجعات، کاهش هزینه‌های القایی و افزایش چشمگیر بهره‌وری را در پی خواهد داشت.

وی بر اهمیت هماهنگی کامل در اجرای برنامه‌های ستاد نوروزی تأکید کرد و خواستار ارائه گزارش‌های یکپارچه در سطح استان شد تا خدمات سلامت در ایام تعطیلات با بالاترین کیفیت به مردم ارائه گردد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک همچنین بر حفظ آمادگی در مدیریت بحران‌ها و استمرار همدلی میان دانشگاه مادر و دانشکده‌های تابعه تأکید کرد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!