حالت تاریک
  • سه‌شنبه, 1404/07/29 شمسی | 2025/10/21 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟

پویش «مقلوبه» در ساوه برگزار می‌شود

پویش «مقلوبه» در ساوه برگزار می‌شود

پویش مردمی پخت و برگرداندن غذای «مقلوبه» با شعار «رژیم صهیونیستی سرنگون می‌شود» ۱۷ فروردین‌ماه در ساوه برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«دیار آفتاب»؛ پویش مردمی پخت و برگرداندن غذای «مقلوبه» با شعار «رژیم صهیونیستی سرنگون می‌شود» در ساوه برگزار خواهد می‌شود.

در این پویش از مردم دعوت می‌شود تا ضمن پخت این غذا در منزل و همراه آوردن آن در محیط برگزاری پویش، یک پیام خانوادگی برای رژیم کودک‌کش صهیونسیتی مخابره کنند.

مقلوبه یک نوع ته‌چین است که به روش‌های مختلف در تمام کشور‌های عربی با مرغ، گوشت یا سبزی‌ها درست می‌شود.

نکته قابل توجه در پخت و استفاده از این غذا این است که وقتی غذا پخته می‌شود، برای استفاده از آن، غذا را از داخل قابلمه به روی یک سینی یا بشقاب بزرگ برمی‌گردانند.

حالا همین اتفاق، یعنی برگرداندن غذا روی ظرفی دیگر، باعث شده این غذا در فلسطین اشغالی تبدیل به نماد پیروزی قدس و واژگون شدن سلطه دشمنان قدس شود.

این پویش همزمان با روز ۱۷ فروردین‌ماه، آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، بعد از راهپیمایی روز قدس در مصلای امام علی(ع) ساوه برگزار خواهد شد.

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!