درباره نویسنده
مدیرعامل کارخانه واگنپارس اراک:
ساخت قطار متروی ملی در واگنپارس کلید خورد

مدیرعامل کارخانه واگنپارس اراک گفت: با مشارکت گروه مپنا و شرکت واگنپارس، ساخت قطار متروی ملی از مراحل طراحی تا تولید نهایی، در داخل کشور عملیاتی شد که گام مهمی در جهت خودکفایی صنعت ریلی کشور و کاهش وابستگی تلقی میشود.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» هادی شمسایی عصر امروز در بازدید از شرکت واگنپارس و نشست با سرمایهگذاران تحت عنوان «روز همت اقتصادی» گفت: در پی حمایت وزارت کشور و همکاری شرکتهای داخلی، پروژه بزرگ در صنعت حمل و نقل ریلی کشور کلید خورده که به واسطه آن، اولین قطار متروی ملی با مشارکت شرکت واگنپارس و گروه مپنا به مرحله تولید رسیده است.
وی افزود: هدف اصلی این طرح، تولید کامل یک رام متروی ملی از صفر تا صد، شامل بدنه، موتور، تزئینات داخلی و تمامی اجزای فنی در داخل کشور است؛ حرکتی که بهعنوان نمادی از توان تولید ملی و خودکفایی در صنعت حمل و نقل ریلی تلقی میشود.
مدیرعامل کارخانه واگنپارس اراک بیان کرد: نماینده اصلی این پروژه، تأکید کرده است که این حرکت از سوی گروه مپنا نه تنها بهعنوان یک سرمایهگذاری، بلکه بهعنوان تضمینی برای ورود به عرصههای جدیدتر سرمایهگذاری در کشور محسوب میشود.
شمسایی در رابطه با مذاکرات صورتگرفته با متروهای اصفهان، البرز و تبریز تأکید و عنوان کرد: شهر قم نخستین مشتری رسمی این قطارهاست که قراردادهای لازم نیز با آنان در حال نهایی شدن است.
وی خاطرنشان کرد: طراحی سالنهای متروی تولید شده مطابق با طول ایستگاههای موجود در تهران و البرز انجام گرفته و در اولین مرحله، تولید پنج رام قطار با چینش پنج واگنه در دستور کار قرار دارد. در گامهای بعدی نیز امکان افزودن دو رام پنجواگنه دیگر وجود دارد.
مدیرعامل کارخانه واگنپارس اراک اظهار کرد: همکاری با واگنسازی تهران به منظور تولید بدنه و نصب تجهیزات داخلی در دستور کار است. در این همکاری، بدنه از واگنپارس، تجهیزات داخلی از شرکت امالسی در کرج و مونتاژ نهایی در کارخانجات واگنسازی تهران انجام خواهد شد.
شمسایی گفت: در فاز اول، ۶ رام قطار به واگنسازی تهران تحویل داده میشود که پنج رام آن هماکنون در خط تولید قرار دارند و تحویل اولین سری آنها تا مهرماه برنامهریزی شده است.
وی افزود: به دلیل تحریمهای بینالمللی، روند تأمین لوکوموتیوهای جدید دچار چالش شده بود. با این حال، شرکتها توانستهاند با واردات لوکوموتیوهای غیرفعال از خارج (مخصوصاً کره جنوبی) و انتقال تکنولوژی، فرایند بومیسازی آنها را پیش ببرند. این لوکوموتیوها با برندهای معروفی مانند جنرال موتورز و جنرال الکتریک وارد شده و حالا در کارخانه واگنپارس توان بازسازی و تبدیل آنها از کاربری باری به مسافری و برعکس فراهم آمده است.
مدیرعامل کارخانه واگنپارس اراک در پایان تصریح کرد: پروژه فوق نه تنها به خودکفایی در تولید قطارهای متروی شهری کمک میکند بلکه گامی مهم در احیای صنعت ریلی کشور، بازسازی ناوگان لوکوموتیوها و اشتغالزایی تخصصی به شمار میآید.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- ساخت قطار متروی ملی در واگنپارس کلید خورد
- مشارکت صنایع در رفع ناترازی انرژی ضروری است
- آئین تشییع پیکر شهید «محمد انصاری» در خمین
- آغاز پویش نذر خون در استان مرکزی
- برگزاری مراسم عزاداری در ۲۵۰۰ حسینیه
- برگزاری تشییع پیکر شهید «محمد انصاری» در خمین
- کاهش چشمگیر معوقات کارگری و تثبیت تولید
- گرد و خاک در غرب، شمال ایران بارانی
- بدهی عمومی رژیم صهیونیستی به ۷۴ درصد رسید
- یحیی، برانکو، تارتار و کریم گزینه شدند
- مشاهده بیشتر