حالت تاریک
جمعه, 13 شهریور 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟
پاییز پربارش در انتظار استان مرکزی خواهد بود
مدیرکل هواشناسی استان مرکزی:

پاییز پربارش در انتظار استان مرکزی خواهد بود

مدیرکل هواشناسی استان مرکزی گفت: بر اساس بررسی‌های انجام‌شده، پاییز امسال بارش‌های مناسبی در استان مرکزی پیش‌بینی می‌شود.

سعیدرضا عرب در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» با اشاره به پیش‌بینی‌های فصلی، از احتمال وقوع بارش‌های مناسب در فصل پاییز خبر داد و گفت: بر اساس بررسی الگوهای جوی، نقشه‌های پیش‌یابی و داده‌های هواشناسی، شرایط بارشی کشور در فصل پاییز نسبتاً مطلوب ارزیابی می‌شود و استان مرکزی نیز از این بارش‌ها بهره‌مند خواهد شد.

وی با اشاره به آخرین وضعیت جوی استان اظهار کرد: بر اساس بررسی آخرین نقشه‌ها و داده‌های هواشناسی، آسمان استان مرکزی از امروز تا اوایل هفته آینده صاف تا کمی ابری پیش‌بینی می‌شود و در برخی ساعات نیز وزش باد در نقاط مختلف استان رخ خواهد داد.

مدیرکل هواشناسی استان مرکزی افزود: همزمان با استقرار و فعال شدن جریانات شرقی در بیابان‌های نواحی مرکزی کشور، احتمال خیزش گرد و خاک در این مناطق افزایش یافته است. این شرایط می‌تواند موجب انتقال توده‌های گرد و غبار به استان مرکزی شود و در برخی ساعات، کاهش کیفیت هوا را به دنبال داشته باشد.

عرب با تأکید بر احتمال نوسانات کیفیت هوا در روزهای پیش‌رو گفت: افزایش غلظت ذرات گرد و غبار ممکن است در برخی نقاط استان و به‌ویژه در ساعات خاصی از روز محسوس‌تر باشد؛ بنابراین توصیه می‌شود شهروندان، به‌خصوص گروه‌های حساس، در زمان کاهش کیفیت هوا از فعالیت‌های غیرضروری در فضای باز خودداری کرده و توصیه‌های بهداشتی را مورد توجه قرار دهند.

وی درباره روند تغییرات دمایی استان مرکزی نیز بیان کرد: از امروز تا اوایل هفته آینده، دمای هوا روندی افزایشی خواهد داشت و دمای نقاط مختلف استان به‌تدریج یک تا چند درجه افزایش می‌یابد. این افزایش دما تا اوایل هفته آینده ادامه خواهد داشت، اما از اواسط هفته آینده انتظار می‌رود روند دما تغییر کرده و کاهش دما در استان مرکزی آغاز شود.

مدیرکل هواشناسی استان مرکزی در پایان بر ضرورت پیگیری هشدارها و اطلاعیه‌های هواشناسی تأکید کرد و گفت: شهروندان، به‌ویژه افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای، کودکان، سالمندان و سایر گروه‌های حساس، در ساعات کاهش کیفیت هوا باید توجه بیشتری به شرایط جوی داشته باشند و توصیه‌های بهداشتی و هواشناسی را جدی بگیرند.

انتهای خبر/

 

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!