درباره نویسنده
نماینده مردم اراک در مجلس تاکید کرد:
پاسخ قاطع نیروهای مسلح به جنایتهای رژیم صهیونیستی

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی پاسخ سخت و قاطع نیروهای مسلح را تأکیدی بر ثبات راهبردی جمهوری اسلامی ایران در برابر دشمنان دانست.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» سید محمد جمالیان گفت: حمله موشکی شب گذشته، نشان داد که هرگونه اقدام خصمانه علیه جمهوری اسلامی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند. دشمنان گمان کردند که با شهادت سرداران رشید اسلام، خللی در اراده و مسیر نیروهای مسلح ایجاد خواهند کرد؛ اما درک اشتباهی از ساختار دفاعی و عمق راهبردی ایران داشتند.
وی تاکید کرد: هیچ تهدیدی، هیچ جنایتی و هیچ شهادتی مسیر جمهوری اسلامی ایران را تغییر نخواهد داد. این سرزمین، پرورشدهنده فرماندهان و مجاهدانی است که در مسیر عزت و اقتدار، ثابتقدم و مصمم ایستادهاند. هر خون پاکی که بر زمین ریخته شود، نسل جدیدی از مدافعان را به میدان خواهد آورد.
نماینده مردم اراک کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی افزود: پدافند هوایی کشور، در کنار دیگر بخشهای نیروهای مسلح، حافظ امنیت ملی است و از رشادتهای نیروهای پدافند هوایی، بهویژه دلاوران استان مرکزی، قدردانی میکنیم که با هوشیاری و آمادگی کامل، سنگر دفاعی کشور را مستحکمتر از همیشه حفظ کردهاند.
وی خاطرنشان کرد: بیشک جمهوری اسلامی ایران، قدرتمند، باصلابت و مصمم، هیچگاه از مسیر تعیینشده خود منحرف نخواهد شد. دشمنان باید بدانند که اراده این ملت، فراتر از هر تهدیدی، مقاوم و شکستناپذیر است.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
- فرمانده سپاه ناحیه خمین معرفی شد
آخرین اخبار
- هدف خون شهیدان پیروزی اسلام است
- سوره «فیل» و «قریش»
- ضد صهیونیستیترین اجتماع مردم اراک در عید غدیر
- غدیر و شادمانی اراکیها برای وعده صادق ۳
- پاسخ قاطع نیروهای مسلح به جنایتهای رژیم صهیونیستی
- اطمینانبخش بودن ذخایر کالاهای اساسی استان مرکزی
- واکنش هنرمندان استان مرکزی به جنایات رژیم صهیونسیتی
- ۲ پاسدار در زرندیه به شهادت رسیدند
- غدیر مشارکت مردم در حکومت را تثبیت کرد
- ۷ درصد قیمت نفت افزایش پیدا کرد
- مشاهده بیشتر