حالت تاریک
سه‌شنبه, 26 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟
وحدت و ولایت، رمز اقتدار ملت است
امام جمعه کمیجان:

وحدت و ولایت، رمز اقتدار ملت است

امام جمعه کمیجان گفت: غدیر بود که چراغ امامت و ولایت را روشن کرد و امروز نیز وحدت ملی و انسجام حول پرچم جمهوری اسلامی، موجب اقتدار ملت ایران شده است.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی«دیار آفتاب» حجت‌الاسلام والمسلمین علی سعیدی در خطبه‌های نماز جمعه گفت: غدیر بود که چراغ امامت و ولایت را روشن کرد و امروز نیز وحدت ملی و انسجام حول پرچم جمهوری اسلامی، موجب اقتدار ملت ایران شده است.

امام جمعه کمیجان گفت: بدتر از بدی، کسی است که بدی را انجام می‌دهد، زیرا او مرکز انتشار بدی است. اگر می‌بینی کسی کار نادرستی انجام می‌دهد، تنها به آن عمل نگاه نکن، بلکه ببین آیا روحیه و انگیزه انجام بدی در وجود او هست یا خیر.

وی اظهار داشت: پیامبر اکرم (ص) فرمودند اگر کسی به من ناسزا بگوید، من به او ناسزا نمی‌گویم، چرا که انسانِ دارای درون آلوده، بدی را از خود بروز می‌دهد.

سعیدی افزود: ایام عید قربان تا غدیر، سرشار از فضایل و مناقب امیرالمؤمنین (ع) است و خداوند متعال با واقعه غدیر، حجت را بر همگان تمام کرده است.

وی ادامه داد: امام هادی (ع) در مسیر سفر به سامرا، در روز عید غدیر به نجف رسیدند و با قرائت زیارت غدیریه، فضایل و جایگاه امیرالمؤمنین (ع) را برای شیعیان تبیین کردند.

امام جمعه کمیجان بیان کرد: امام صادق (ع) فرمودند پیامبر اکرم (ص) در هر بار معراج، مأمور به بیان ولایت و وصایت امیرالمؤمنین (ع) و فرزندان ایشان می‌شدند و خداوند بیش از هر واجبی بر مسئله ولایت تأکید داشت.

وی گفت: پیامبر اکرم (ص) در روز غدیر فرمودند حاضران این پیام را به غایبان و پدران به فرزندان تا روز قیامت برسانند، زیرا غدیر حقیقتی ماندگار و همیشگی است.

سعیدی افزود: پیامبر (ص) فرمودند هیچ روزی برتر و مهم‌تر از روز غدیر نیست، چرا که در این روز ولایت امیرالمؤمنین (ع) به صورت رسمی اعلام شد.

وی در ادامه با اشاره به آیات سوره مبارکه مجادله گفت: قرآن کریم مؤمنان را از نجوا و درگوشی که موجب بدبینی دیگران می‌شود نهی کرده و سفارش می‌کند سخنان و رفتارها همراه با خیرخواهی و گره‌گشایی باشد.

امام جمعه کمیجان اظهار داشت: قرآن همچنین تأکید می‌کند اگر در مجلسی به شما گفته شد جا باز کنید، جا بدهید تا خداوند نیز در قیامت جایگاه شما را وسعت بخشد.

وی افزود: دهه امامت و ولایت و سالروز ولادت امام هادی(ع) را تبریک عرض می‌کنیم و عید غدیر، چراغ ولایت را در طول تاریخ روشن نگه داشته است.

سعیدی ادامه داد: غدیر بود که چراغ امامت و ولایت را روشن کرد و این مسیر از سلمان و ابوذر تا امروز به دست رهبر فرزانه انقلاب ادامه یافته است.

وی اظهار داشت: حضور مردم در اجتماعات دینی و انقلابی، موجب تقویت ایمان و استحکام پایه‌های دین و انقلاب اسلامی می‌شود.

امام جمعه کمیجان افزود: رهبر معظم انقلاب در پیام ایام حج، بر وحدت امت اسلامی، شعار «الله‌اکبر» و استمرار مقابله با استکبار جهانی تأکید کردند.

وی بیان کرد: رهبر معظم انقلاب همچنین فرمودند روایت مقاومت و ایستادگی ملت ایران باید به دنیا منتقل شود و وحدت ملی و انسجام حول پرچم جمهوری اسلامی، نعمتی بزرگ است.

سعیدی گفت: برخی افراد با سیاه‌نمایی، ایجاد ناامیدی و سخنان نسنجیده، زمینه سوءاستفاده دشمنان را فراهم می‌کنند و نباید اجازه داد دشمن از اختلافات داخلی بهره‌برداری کند.

وی اظهار داشت: مقام معظم رهبری فرمودند نقشه دشمن ایجاد تفرقه و تجزیه اجتماعی است و همه باید از اختلافات غیرضروری و تبدیل آن به نزاع و تفرقه پرهیز کنند.

امام جمعه کمیجان ادامه داد: رزمندگان جمهوری اسلامی در میدان، اقتدار کشور را به نمایش گذاشتند و در برابر تهدیدها و اقدامات دشمن، پاسخ قاطع دادند.

وی بیان کرد: امروز دشمن پس از همه تهدیدها و ادعاها، ناچار به درخواست مذاکره و توافق شده و این نشان‌دهنده اقتدار و ایستادگی ملت ایران است.

سعیدی گفت: فرزندان ملت در ارتش، سپاه، نیروی انتظامی و مردم در میدان، ابهت آمریکا را شکسته‌اند و در برابر هرگونه تهدید، پاسخ قاطع خواهند داد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!