
رئیس جهاد کشاورزی استان مرکزی خبر داد:
تولید ۱۴ هزار تن گوشت مرغ در مرکزی
رئیس جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: در سه ماه گذشته حدود ۷ میلیون قطعه جوجهریزی شده که به تولید ۱۴ هزار تن گوشت مرغ منجر شده و نیازهای داخلی را تأمین میکند.
علی صفری در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» درباره نقشهای مهم بازار و تأمین کالاهای اساسی گفت: سازمان جهاد کشاورزی در بازار دو وظیفه تأمین کالاهای اساسی و نظارت بر بازار را برعهده دارد.
وی افزود: در زمینه تأمین گندم و آرد، مشکلی وجود ندارد و برای ماه رمضان و شب عید نیز تأمین کامل شده است.
رئیس جهاد کشاورزی استان مرکزی تأکید کرد: در سه ماه گذشته در حدود ۷ میلیون قطعه جوجهریزی شده که حدود ۱۴ هزار تن از این مقدار به گوشت مرغ تبدیل میشود که برای مصرف داخلی کافی است.
صفری در رابطه با تولید تخممرغ، اظهار کرد: با تولید ۲۲۰ تن در سال، نیاز مصرف داخلی تأمین شده است که در استان به ۵۰ تن نیاز داریم و مشکل خاصی در این زمینه وجود ندارد.
وی بیان کرد: در مورد گوشت قرمز نیز هیچ مشکلی در تأمین وجود ندارد، اگرچه قیمت گوشت قرمز گرم به علت قیمت تمام شده بالا است برای جبران این موضوع، بخش خصوصی نیز واردات گوشت منجمد را آغاز کرده است و خود دولت نیز مرحله اول توزیع ۱۳۰ تن گوشت گوساله را شروع کرده است.
رئیس جهاد کشاورزی استان مرکزی در زمینه برنج، عنوان کرد: علاوه بر بخش خصوصی که چندین برابر دولت برنج توزیع کرده، شرکتهای دولتی نیز ۳۸۰ تن برنج خارجی توزیع میکنند و شکر نیز ۲۵۰ تن توزیع میشود که نظارت دقیقی بر توزیع آنها صورت میگیرد و همچنین در سراسر استانها نظارت دقیقی بر کالاهای کشاورزی انجام میشود و ذخایر کافی نیز وجود دارد.
صفری در مورد تولید مرغ و گوشت قرمز، خاطرنشان کرد: با تولید ۱۴ هزار تن گوشت مرغ، نیاز داخلی استان تأمین شده و مازاد تولید نیز برای استانهای دیگر از جمله تهران ارسال میشود.
وی گفت: قیمت گوشت مرغ نیز بین ۷۵ هزار تومان تا ۸۲ هزار تومان تعیین شده و نوسان زیادی وجود ندارد.
رئیس جهاد کشاورزی استان مرکزی افزود: نظارت دقیقی بر توزیع کالاها و تنظیم بازار صورت میگیرد و علاوه بر دولت، بخش خصوصی نیز در این زمینه مشارکت دارد.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!