رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
1403-11-15 12:36 شماره خبر : 11396 https://diyareaftab.ir/short/NDpJR

در مراسمی با حضور مسئولان مسئول جدید هیات بقیةالله دانشگاهیان استان مرکزی معرفی شد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» مراسم تودیع و معارفه مسئول جدید و قدیم هیات بقیةالله دانشگاهیان استان مرکزی امروز همزمان با آغاز اعیاد شعباینه با حضور جمعی از مسئولان استانی برگزار شد.

طی این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمد میرمهدی رئیس هیات امنا هیات بقیةالله و حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی دریس پدر گران‌قدر شهد محمدحسین دریس و حجت‌الاسلام والمسلمین ایمانی مقدم بصورت تماس تصویری و ارتباط تلفنی حضور داشتند.

بادکوبه مسئول قدیم هیات بقیةالله دانشگاهیان استان مرکزی گفت: تصویب اساسنامه را گام اول و مهمی است و گام بعدی هیات، تشکیلات‌سازی و ساختارمند شدن هیات است و مهم‌ترین شاخص و ملاک قبولی فعالیت‌های هر هیات، تقویت و یاری رساندن به نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

ملاکریمی مسئول جدید هیات بقیةالله دانشگاهیان استان مرکزی با اشاره به تصویب اساسنامه، این هیات را هیاتی فرا تشکلی خواند و بیان کرد: هیات و به‌خصوص هیات بقیه الله از معدود نقاط وصل فعالین تشکلی فعلی و سابق و کارمندان و اساتید هیات علمی و عموم مردم است.

در این مراسم از زحمات محمدحسین بادکوبه در طی سالیان اخیر تقدیر و تشکر به عمل آمد و عرفان ملاکریمی دانشجوی سال سوم پزشکی نیز به عنوان مسئول جدید هیئت بقیةالله دانشگاهیان استان مرکزی معرفی شد.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.