رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است

معاون رئیس‌جمهور وارد کلانشهر اراک شد

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با استقبال استاندار مرکزی وارد کلانشهر اراک شد.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» زهرا بهروزآذر صبح امروز با استقبال مهدی زندیه‌وکیلی، استاندار مرکزی و جمعی از مسئولان وارد کلانشهر اراک شد.

سفر به شهرستان خمین، بازدید از بیت تاریخی امام خمینی(ره)، حضور در برنامه‌های هفته فرهنگی بر آستان آفتاب و همایش بانوان فرهیخته شهرستان خمین و دیدار با خانواده شهدا از جمله برنامه‌های سفر یک روزه معاون رئیس جمهور به استان مرکزی است.

هفته فرهنگی خمین با نام رویداد ملی برآستان آفتاب در دو سال گذشته همزمان با سالروز ولادت امام خمینی (ره) و حضرت زهرا (س) در بیت تاریخی امام راحل برگزار شده است.

بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته امسال ۱۵۰ برنامه شامل کارگاه‌های هنری، ادبی، علمی، جلسات قصه گویی، تئاتر صحنه و خیابانی، همایش‌های تجلیلی، کتابت دیوان اشعار امام راحل و اکران رایگان فیلم برای شهروندان ساکن در مناطق کم‌برخوردار و مناطق روستایی شهرستان خمین در این هفته برگزار می‌شود.
 

انتهای خبر/

1403-10-03 09:40 شماره خبر : 10418

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.