درباره نویسنده
نماینده مردم در مجلس مطرح کرد:
ضرورت توسعه انرژیهای تجدیدپذیر برای رفع ناترازی انرژی

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی بر توسعه انرژیهای تجدیدپذیر و مدیریت مصرف برق تأکید کرد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» به نقل از روابط عمومی توزیع برق استان مرکزی نادر قلی ابراهیمی، نماینده مجلس شورای اسلامی از اراک، خنداب و کمیجان در مجلس در جمع مدیران ارشد صنعت برق استان مرکزی گفت: یکی از اولویتهای مهم برای مقابله با بحران ناترازی برق، توسعه انرژیهای تجدیدپذیر است. استان مرکزی ظرفیتهای بسیار خوبی در زمینه انرژیهای خورشیدی و بادی دارد و باید برنامهریزیهای لازم برای بهرهبرداری از این منابع انرژی صورت گیرد.
وی با اشاره به پتانسیلهای موجود در استان، افزود: سرمایهگذاری در انرژیهای تجدیدپذیر باید تسهیل شود. به همین منظور، لازم است مشوقهایی برای سرمایهگذاران در نظر گرفته شود تا بتوانیم از این منابع به بهترین نحو بهرهبرداری کنیم. توسعه انرژیهای خورشیدی و بادی علاوه بر کاهش وابستگی به سوختهای فسیلی، میتواند گامی مؤثر در حفظ محیطزیست و مقابله با بحران کمآبی باشد.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس همچنین بر ضرورت مدیریت مصرف برق تأکید کرد و گفت: مدیریت مصرف برق باید در طول سال ادامه یابد. این کار به ما کمک میکند تا از ناترازی برق جلوگیری کنیم و در فصلهای پیک مصرف مانند تابستان، کمترین مشکلات را داشته باشیم.
افزایش سهم انرژی تجدیدپذیر در سبد انرژی استان مرکزی
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از وضعیت برق استان، تأکید کرد: یکی از برنامههای این شرکت افزایش سهم انرژیهای تجدیدپذیر در سبد انرژی استان است.
وی افزود: استان مرکزی آمادگی کامل برای همکاری با سرمایهگذاران در زمینه انرژیهای تجدیدپذیر را دارد و تمام تلاش خود را برای استفاده از ظرفیتهای خورشیدی و بادی در جهت تأمین برق انجام خواهیم داد.
محمودی همچنین با اشاره به اینکه استفاده از کولرهای آبی در ساختمانهای نوساز میتواند مصرف برق را کاهش دهد، گفت: با توجه به شرایط آبوهوایی استان، استفاده از کولرهای آبی بهویژه در تابستانها میتواند کمک شایانی به کاهش مصرف برق و کاهش هزینههای خانوارها کند.
وی در ادامه اشاره کرد که در سال گذشته، ۲۱ هزار انشعاب جدید به متقاضیان برق واگذار شده و تعداد مشترکان برق استان به ۸۳۳ هزار نفر رسیده است.
محمودی گفت: همچنین با نصب ۳۲۹ دستگاه ترانس جدید، تعداد ترانسهای استان به ۱۹ هزار و ۷۹۱ دستگاه افزایش یافته است. این اقدامات به ما این امکان را میدهد تا زیرساختهای برق استان را تقویت کرده و در تابستان ۱۴۰۴ با آمادگی کامل به استقبال پیک مصرف برویم.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۴ با عنوان «سرمایهگذاری برای تولید» از سوی مقام معظم رهبری، تأکید کرد: مأموریت اصلی این شرکت در سال جاری، عبور موفق از پیک مصرف برق و تمرکز بر تولید انرژی در حوزه توزیع است.
وی افزود: در سال گذشته، تفاهمنامهای برای احداث نیروگاههای خورشیدی به ظرفیت ۵ هزار مگاوات به امضا رسید که این پروژهها در کاهش وابستگی به منابع سنتی و کاهش آلایندگیهای زیستمحیطی بسیار مؤثر خواهد بود.
محمودی ادامه داد: اولویت اصلی ما در سال جاری، اجرای ۱۴ پروژه بزرگ ابلاغی از سوی وزارت نیرو است که در آن توسعه انرژیهای تجدیدپذیر و کاهش تلفات انرژی جزو مهمترین اقدامات ما قرار دارد. هدف ما این است که با مشارکت مردم و نهادهای دولتی، زیرساختهای برقی استان را گسترش دهیم و از انرژیهای پاک به بهترین نحو بهرهبرداری کنیم.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- اجتماع عظیم زینبیون در شهرستان ساوه
- عزت ملت را معامله نمیکنیم
- اجتماع عظیم زینبیون در اراک برگزار شد
- اتحاد راهبرد کلیدی در برابر دشمن است
- امام سجاد (ع) وارث نهضت عاشورا است
- پیشران فناوری در استان مرکزی
- ۷۵ درصد جمعیت مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
- خون شهدا چراغ راه مبارزه با استکبار است
- تقویت نقشآفرینی مؤسسات خیریه در حوزه توانبخشی
- استقلال با تولید دانش و فناوری محقق میشود
- مشاهده بیشتر