حالت تاریک
  • دوشنبه, 1404/09/10 شمسی | 2025/12/01 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟
نمایندگان مجلس مدافع حقوق ملت باشد
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان مرکزی:

نمایندگان مجلس مدافع حقوق ملت باشد

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان مرکزی مجلس را نماد مردم‌سالاری دینی دانست و گفت: نمایندگان باید با شجاعت مدرس، فارغ از جناح‌بندی‌های سیاسی، مدافع حقوق ملت، حامی تولید داخلی و مبارز با فساد باشند.

حجت‌الاسلام هادی میرزایی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» گفت: مجلس شورای اسلامی، نماد مردم‌سالاری دینی در نظام اسلامی است؛ نهادی که با نام‌گذاری روز مجلس در سالروز شهادت آیت‌الله سید حسن مدرس، مسیر مبارزه با استبداد و استکبار را یادآوری می‌کند. این نام‌گذاری تنها یک تقویم رسمی نیست، بلکه پیامی روشن به نمایندگان مردم است که باید راه مدرس را ادامه دهند؛ راهی که با شجاعت، استقلال‌طلبی و ایستادگی در برابر قدرت‌های داخلی و خارجی همراه بود.  

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان مرکزی بیان کرد: نمایندگان مجلس باید فارغ از جناح‌بندی‌های سیاسی، یار و یاور دولت در خدمت به کشور باشند و منافع ملی را بر منافع جناحی و فردی ترجیح دهند. مجلس با در نظر گرفتن راهبردهای کوتاه‌مدت و بلندمدت، باید از ابزارهای نظارتی و قانون‌گذاری خود برای رسیدگی به طرح‌های اقتصادی و معیشتی استفاده کند، از تولید داخلی حمایت نماید و با فساد مبارزه‌ای جدی داشته باشد.  

وی افزود: در شرایط سخت اقتصادی، فرهنگی و امنیتی، مردم انتظار دارند نمایندگان با همان شجاعت و صلابت شهید مدرس، مسئولان خاطی یا بی‌توجه را بازخواست کنند، در برابر سیاست‌های استکباری و صهیونیستی بایستند و مدافع حقوق ملت باشند. مجلس باید در رأس امور کشور قرار گیرد، با نگاهی تمدن‌ساز و در راستای خدمت به مردم حرکت کند و همانند مدرس، در برابر مافیای قدرت و ثروت ایستادگی نماید.  

میرزایی اظهار کرد: شهید آیت‌الله سید حسن مدرس (۱۲۴۹–۱۳۱۶ش) از بزرگ‌ترین فقها و سیاستمداران عصر قاجار و پهلوی بود. او نماینده مردم تهران در دوره‌های دوم تا ششم مجلس شورای ملی بود و در این جایگاه، به دفاع از استقلال کشور، مبارزه با استبداد داخلی و مقابله با دخالت بیگانگان پرداخت.  

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه تصریح کرد: مدرس با شجاعت در برابر رضاخان ایستاد و تلاش‌های او برای تغییر سلطنت به جمهوری فرمایشی و سپس سلطنت مطلقه را ناکام گذاشت. او همواره حفظ مبانی اسلام و منافع توده مردم را بر هر چیز مقدم می‌دانست و در برابر سیاست‌های ضد دینی و ضد مردمی سکوت نکرد.  

وی عنوان کرد: مدرس مجلس را سنگر دفاع از ملت می‌دانست و با نطق‌های آتشین خود، مسیر قانون‌گذاری را به سمت استقلال و عدالت هدایت کرد. سرانجام در سال ۱۳۱۶ به دستور رضاخان در کاشمر به شهادت رسید و نامش به عنوان نماد مبارزه با استبداد و استکبار در تاریخ ایران ماندگار شد.  

میرزایی در پایان خاطرنشان کرد: امروز وظیفه نمایندگان مجلس آن است که با الهام از مدرس، شجاعت، صداقت و پایبندی به منافع ملی را سرلوحه کار خود قرار دهند. همان‌گونه که مدرس در برابر مافیای قدرت و ثروت ایستاد، نمایندگان نیز باید در چارچوب منظومه فکری امامین انقلاب، با نگاهی تمدن‌ساز و در خدمت به مردم حرکت کنند تا مجلس همچنان در رأس امور باقی بماند و پاسدار حقوق ملت باشد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!