رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
معاون دانشگاه علوم پزشکی اراک خبر داد:

غربالگری ۵۰۰ هزار در پویش ملی بیماری دیابت

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: ۶۰۰ هزار نفر جامعه هدف استان مرکزی در پویش ملی سلامت «غربالگری دیابت و فشارخون بالا» مورد سنجش قرار دهیم.

اردلان زیلابی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی «دیار آفتاب»؛ گفت: در استان مرکزی همزمان با سراسر کشور، پویش ملی آموزش و غربالگری دیابت و فشارخون از ۲۰ آبان آغاز و تا ۱۵ دی ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد: تلاش بر این است تا از طریق مراکز بهداشتی و درمانی، بخش خصوصی و تمام دستگاه‌های زیربط، پویش را جلو ببریم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک تصریح کرد: هدف این است تا در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر ۱۰۰ درصد از افراد بالای ۱۸ سال و در شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر ۷۳ درصد از افراد بررسی شوند که امیدواریم بتوانیم این شاخص را به ۱۰۰ درصد برسانیم.

وی ضمن اشاره به اینکه بعد از بررسی در صورت نیاز افراد به سطوح بالاتر ارجاع داده خواهند شد، گفت: انتظار داریم تا تمامی دستگاه‌های اجرایی مانند گذشته یاری رسان دانشگاه باشند تا بتوانیم آمار دقیقی از وضعیت سلامت همشهریان در دو بیماری دیابت و فشارخون به دست آوریم.

زیلابی گفت: تا به امروز بیش از ۴۰ هزار نفر مورد سنجش قرار گرفته‌اند و روزانه حدود ۱۰ الی ۱۲ هزار نفر در این پویش مورد بررسی قرار می‌گیرند و امیدواریم بتوانیم تا آخرین روز این پویش جمعیت هدف، ۶۰۰ هزار نفری استان را مورد سنجش قرار دهیم.

انتهای پیام/

1402-09-07 14:08 شماره خبر : 1774

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.