درباره نویسنده
سرپرست شهرداری کلانشهر اراک خبر داد:
تبدیل میدان ولیعصر(عج) اراک به تقاطع

سرپرست شهرداری کلانشهر اراک گفت: طبق مصوبه شورای ترافیک استان مرکزی میدان حضرت ولیعصر(عج) اراک جمعآوری و به تقاطع چراغ راهنما تبدیل شد.
مجتبی قاسمی، در گفتگو با خبرنگار اجتماعی «دیار آفتآب»؛ گفت: باتوجه به مشکلات ترافیکی که در میدان حضرت ولیعصر(عج) وجود داشت، کارگروهی در شورای ترافیکی استان تشکیل شد که با ارائه طرحهای مختلف کارشناسان عمرانی، برای بهبود وضعیت ترافیکی میدان ولیعصر(عج) انجام شد.
وی، در خصوص بهبود طرح ترافیکی در میدان ولیعصر(عج) تصریح کرد: طرح میدان حضرت ولیعصر(عج) در شورای ترافیکی استان مطرح شد تا چراغ راهنمایی و رانندگی در تقاطع همسطح میدان ولیعصر(عج) به سمت جهاد، نصب و به کار گیری شود.
سرپرست شهرداری کلانشهر اراک، اظهار کرد: این طرح در شورای ترافیک استان با حضور فرماندهی راهور تصویب و برای بهبود تردد خودروها به شهرداری ابلاغ شد و شهرداری ملزم به اجرای مصوبه شورای ترافیک استان در میدان ولیعصر(عج) است.
قاسمی، با اشاره اتمام پرژه میدان حضرت ولیعصر(عج) عنوان کرد: پروژه میدان حضرت ولیعصر(عج) با تلاش همکاران در شورای ترافیکی استان، شهرداری، شورای شهر، فرماندهی راهنمایی و رانندگی با کمترین زمان ممکن در روز دوشنبه به پایان رسید.
وی، با اشاره به اعلام رضایت راهنمایی و رانندگی از طرح عمرانی شورای ترافیکی استان در میدان ولیعصر(عج) بیان کرد: عبور و مرور در محور میدان حضرت ولیعصر(عج) با تکمیل شدن ۱۰۰ درصدی پروژه به صورت روان خواهد بود.
سرپرست شهرداری کلانشهر اراک، با اشاره به اهمیت اطلاع رسانی در خصوص آغاز و اجرای هرگونه عملیات عمرانی در شهر به همشهریان، گفت: شهرداری موظف به اطلاع رسانی به همشهریان در خصوص اجرای پرژههای عمرانی است تا ترافیک در سطح شهر به صورت روان با همکاری راهنمایی و رانندگی استان انجام شود.
انتهای پیام/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- لزوم آمادگی استان مرکزی در شرایط بحران
- تشکیل ۱۰۱ پرونده تخلف قاچاق در استان مرکزی
- تحریف امامت قیام عاشورا را رقم زد
- بازرسی از ۲۱۶ واحد صنفی در استان مرکزی
- ۳۰۸ هزار راس دام علیه بیماری ایمنسازی شدند
- کاروان اسرای کربلا در خمین
- لزوم نظارت بر بازار از تولید تا مصرف
- آئین عزاداری روز یازدهم محرم در شهر اراک
- مردم ایران با وحدت پاسخ متجاوز را دادند
- آئين عزاداری يازدهم محرم در اراک
- مشاهده بیشتر