نماینده ولیفقیه در استان مرکزی:
علت ایجاد احتکار، عدم توازن در بازار است

نماینده ولیفقیه در استان مرکزی گفت: علت ایجاد احتکار، عدم توازن در سیستم عرضه کالا و تقاضا در بازار است.
به گزارش «دیار آفتاب»؛ آیتالله قربانعلی درینجفآبادی، امروز در کلاس درس خارج فقه و اصول، گفت: در روایتی از امام رضا(ع) آمده است که هر فردی با ایشان برخورد میکرد، شهادت میداد که امام رضا(ع)، داناترین فرد روی زمین است.
وی، افزود: مأمون، خلیفه عباسی، علما و فقها را جمع میکرد تا امام رضا(ع) را امتحان کند و در این گردهمایی، امام رضا(ع) پاسخ همه آنها را به نحو احسنت بیان میکردند.
نماینده ولیفقیه در استان مرکزی درخصوص بحث احتکار اجناس، عنوان کرد: برخی قائل به این مطلب هستند که احتکار فقط شامل کالاهای اساسی از قبیل غلات، گندم، جو، خرما و کشمش است اما در واقع احتکار، شامل همه اجناس و کالاهای مورد استفاده مردم است.
دری نجفآبادی خاطرنشان کرد: علت ایجاد احتکار، عدم توازن عرضه و تقاضا در بازار است.
وی، بیان کرد: باید حمایت از کالای ایرانی به نهضتی فراگیر تبدیل شود و همچنین باید دانست که اتکا به توان داخلی کشور، راه مقابله با بدعهدی و توطئههای دشمن است.
انتهای پیام/