رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
شنبه 1403/12/11 Saturday - 2025 01 March السبت ، 1 رمضان ، 1446
ساعت
1403-12-11 09:23 شماره خبر : 11968 https://diyareaftab.ir/short/V7dmx

یک رسانه ایتالیایی می‌نویسد که مهمترین بازی هفته سری‌آ بدون حضور مهاجم تیم ملی ایران برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» به نقل از خبرگزاری فارس، «طارمی از گزینه اینزاگی برای جدال با ناپولی خارج شد»،این گزارش امروز (شنبه) سایت توتو میرکاتو ایتالیا از خروج مهاجم ایرانی از لیست محبوب سرمربی اینتر است. طارمی در ۲۶ بازی سری‌آ تنها ۴ بار از ابتدا بازی را شروع کرده و با زدن تنها یک گل در این رقابت‌ها ضعیف‌ترین آمار را در میان مهاجمان اینتر دارد.

اینتر با ۵۷ امتیاز صدرنشین است و ناپولی با ۵۶ امتیاز در رده دوم قرار دارد به همین خاطر این بازی حساس‌ترین رقابت هفته بیست و هفتم سری‌آ است و حتی می‌تواند سرنوشت قهرمان را در پایان فصل تعیین کند.

الساندرو التوبلی، مهاجم سابق اینتر می‌گوید که درباره مهدی طارمی زیاد حرف می‌زنند ولی در نهایت انتخابش بعد از تورام و مارتینز بدون شک آرناتوویچ است.

براساس گزارش سایت ایتالیایی، اینزاگی در بازی حساس امروز مقابل ناپولی می‌خواهد به آرناتوویچ در کنار مارتینز یا تورام بازی دهد و طارمی جایگاه مهاجم سومی‌اش را از دست داده است.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.