حالت تاریک
سه‌شنبه, 26 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟
شیخ صدوق نماد عظمت علمی و معنوی شیعه
نماينده ولى‌فقيه در استان مركزى مطرح كرد:

شیخ صدوق نماد عظمت علمی و معنوی شیعه

نماينده ولى‌فقيه در استان مركزى با تشریح جایگاه علمی و معنوی شیخ صدوق، آثار برجای‌مانده او را گنجینه‌ای بی‌نظیر برای جهان تشیع دانست و بر ضرورت شناخت عمیق‌تر این محدث بزرگ تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پايگاه خبرى تحليلى «ديار آفتاب» آیت‌الله دری‌نجف‌آبادی، امروز در درس خارج خود به بیان جایگاه رفیع شیخ صدوق، این محدث بزرگ پرداخت.

نماينده ولى‌فقيه در استان مركزى با تأکید بر ضرورت شناخت بیشتر شیخ صدوق بيان كرد: یکی از کتب ارزشمند این عالم ربانی، کتاب کمال الدین و تمام النعمه است. وی در سال ۳۰۵ هجری قمری متولد و در ۳۸۱ هجری رحلت کردند و عمر با برکتشان حدود ۷۵ سال بود.

وى با اشاره به عظمت علمی و معنوی شیخ صدوق افزود: آثار متعددی در خصوص امام رضا (ع) تدوین کرده است و مجموع تألیفات ایشان بیش از ۳۰۰ کتاب برشمرده شده است.

درى‌نجف‌آبادى تصريح كرد: همان مقدار از آثار شیخ صدوق که در دست ماست، گنجینه‌ای عظیم و بی‌نظیر برای جهان تشیع محسوب می‌شود.

نماينده ولى‌فقيه در استان مركزى در ادامه درس نهج‌البلاغه، با اشاره به فرازهایی از خطبه ۱۵۰ حضرت علی (ع) گفت: اميرالمومنين مى‌فرماييد: (در آنچه باید واقع شود شتاب نکنید و آنچه را فردا می‌آید دیر نشمارید) که این بیانگر نزدیکی وعده الهی است.

وی با ذکر مصادیقی از تحقق این وعده‌ها تصریح کرد: همانند اتفاق طبس و اصفهان که آمریکایی‌ها فرار کردند و نیز عقب‌نشینی شب گذشته ترامپ از مواضع خود، همگی نشانه‌های نزدیکی پیروزی حق است.

درى‌نجف‌آبادى در ادامه به ویژگی‌های حکومت حضرت مهدی (عج) اشاره کرد و اظهار كرد: در فراز دیگری از این خطبه آمده است که آن حضرت گره‌ها را می‌گشاید، بردگان و ملت‌های اسیر را آزاد می‌سازد و جمعیت‌های پراکنده حق‌جو را گرد هم می‌آورد. همین اتفاق برای ما افتاد و شاهد شکست آمریکایی‌ها هستیم.

انتهاى خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!