درباره نویسنده
عضو شورای اسلامی شهر اراک:
شهید رئیسی تکیهگاه صنعتگران و کارگران بود

عضو شورای اسلامی شهر اراک گفت: شهید ابراهیم رئیسی با حضور در میان کارگران معدن و مناطق سیلزده، بدون هیچ تکلیف اداری، گامهای عملی برای بازگشایی صنایع تعطیلشده برداشت.
داود قربانی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» بهمناسبت سالگرد شهادت شهدای خدمت، با گرامیداشت یاد و خاطره شهید ابراهیم رئیسی و همراهانش گفت: مردمی بودن مهمترین ویژگی شهید رئیسی است برخلاف ایشان، امروزه تغییر رفتار مسئولان پس از تصدی یک مسئولیت کوچک مشهود است، اما شهید رئیسی در هر مراسمی بیتکلف در بین مردم حضور مییافت.
عضو شورای اسلامی شهر اراک با اشاره به حضور شهید رئیسی در میان کارگران معدن و سیلزدگان بیان کرد: ایشان تکلیفی نداشتند اما در بازگشایی صنایع تعطیل شده در دولت قبل، با حضور در بین کارگران، زمینه افتتاح مجدد آنها را فراهم میکردند و به واسطه این خدمتگزاری کارگران اراک پس از شهادت ایشان بسیار متاًثر شدند.
وی افزود: دیپلماسی قوی شهید رئیسی و شهید امیرعبداللهیان ستودنی است. ایشان با دیپلماسی قوی، عزت و سربلندی را به ایران بازگرداندند و به توانمندیهای داخلی اعتقاد داشتند. شهید رئیسی در حوزههای مختلف از ظرفیتهای داخلی استفاده میکرد و غافل از توانمندیهای داخلی نبود.
قربانی اظهار کرد: تلاشهای شهید رئیسی باعث پویایی در صنعت و کشاورزی و افشا شدن استعدادهای بسیاری در کشور شد. این مهم مرهون عمل صادقانه و خدمت متعصبانه ایشان به مردم بود. اعلام مواضع قاطع شهید رئیسی نسبت به شهادت و شخصیت سردار سلیمانی در سخنرانی معروف خود جای تحسین دارد. ایشان در سازمان ملل با شفافیت و اقتدار از شهید حاج قاسم سلیمانی سخن گفت، در حالی که خودشان سردمدار شهادت این مرد بزرگ بودند. شهید رئیسی مقتدرانه از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دفاع کردند.
عضو شورای اسلامی شهر اراک با اشاره به سادهزیستی شهید رئیسی، اظهار داشت: پس از شهادت ایشان، زندگی محقرانه مادر بزرگوارشان در قاب تلویزیون به تصویر کشیده شد. ایشان و خانوادهشان از مقام خود سوءاستفاده نکردند و این بهترین الگو برای نشان دادن زندگی یک مسئول متعهد به نظام اسلامی و تقوای الهی است.
وی در پایان به تشییع باشکوه شهید رئیسی اشاره کرد و گفت: جمعیت حاضر کمنظیر بود و مردم انگار عضوی از خانواده خود را از دست داده بودند. پس از سخنان رهبر انقلاب مبنی بر اینکه دلم برای شهید رئیسی سوخت، مردم متوجه حرفهای خلاف واقع مطرح شده درباره ایشان شدند و دریافتند که یک شخصیت بسیار ارزشمند و در تراز انقلاب را از دست دادهاند.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- اجاره خانه به اتباع غیرمجاز ممنوع شد
- رگبار در جنوب شرق کشور
- کمیسیون ورزشکاران از فدراسیون کاراته حذف شد
- حرکت نمادین کاروان امام حسین (ع) در ساوه
- آئین طوقگردانی در ساوه
- دشمنان بدانند ملت ایران اهل ایستادگی است
- رسالت شما پیامرسانی مظلومیت شهیدان است
- سوره «بقره» آیه ۷۰ تا ۷۶
- مردم اراک با شهدا پیمان دوباره بستند
- دیدار استاندار با خانواده شهدای جنایات رژیم صهیونسیتی
- مشاهده بیشتر