امام جمعه ساوه:
ساوه درگیر خلا زیرساختهای فرهنگی است
امام جمعه ساوه گفت: ساوه با خلا زیرساختهای فرهنگی و ورزشی روبرو است.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» حجتالاسلام رحیمی امروز در جلسه شورای اداری شهرستان ساوه گفت: ساوه دچار خلا زیرساخت های فرهنگی ورزشی است و باید دستورات از مراتب بالا صادر شود.
وی ادامه داد: ۸۶ هزار بیمه شده در ساوه وجود دارد اما خدمات درمانی خوبی ارائه نمی شود و باید بیمارستان تامین اجتماعی مدنظر قرار گیرد، در این شهرستان با کمبود مسکن کارگری مواجه هستیم البته برخی صنایع پای کار آمده اند، اما نباید کار امروز به فردا سپرده شود.
امام جمعه ساوه با اشاره به ایام فاطمیه بیان کرد: انسان منهای عبادت و ولایت هیچ و پوچ است. ایام فاطمیه، ایامی فقط برای عزا نیست بلکه میدان و فرصتی برای تفکر و علم است. ائمه اطهار برای برچیدن جهل از جامعه و بشریت آمدند و اگر جهالت از بین برود، نظام امامت برپا می شود.
وی تصریح کرد: انسان وظیفه دارد که زمین و زمینه (اخلاق) را آباد کند، باید ستون سیاسی و عبادی دین را احیا کنند و خلا هر کدام از این ستون ها جامعه را فلج می کند و قطعا چنین جامعه ای مقاوم نخواهد بود.جامعه فقیر و فلج باقی بماند نماز جمعه و مساجد کم رونق می شوند، ذلت، فساد و تباهی ایجاد می کند پس باید تولید را توسعه داد.
امام جمعه ساوه تصریح کرد: ساوه طلاست، وجب به وجب این استان و کشور گنجینه است، این شهر با ۶۰ هزار کارگر شرایط بهداشتی و درمانی مناسبی نداشته و اخیرا خدماتی در حال انجام است، اما چرا صنایع این شهر مسئولیت های اجتماعی خود را انجام نمی دهند برخی از صنایع زیرمجموعه شستا هستند و باید به انجام مسئولیت های اجتماعی خود اقدام کنند.
ساوه با توجه به عمق مشکلات، توجه ویژه می خواهد
حسینی در جلسه شورای اداری شهرستان ساوه بیان کرد: ساوه قلب تپنده صنعت و کشاورزی کشور است، اما درگیر مشکلات عمیقی است و توجهات ویژه را طلب می کند.
وی افزود: عدم توازن رشد صنایع در شهر صنعتی کاوه و شهر ساوه ۳۰ محله و سکونتگاه غیررسمی چالش هایی را ایجاد کرده است و مسکن کارگری به یک مطالبه جدی در این شهر تبدیل شده است البته به زودی شاهد آغاز تعامل صنایع و کارگران در این حوزه خواهیم بود.
حسینی تصریح کرد: با توجه به همت و تدابیر مدیران صنایع، نظم خوبی در تولید شاهد هستیم، اغلب صنایع تکنولوژی بالا دارند، اما به دلیل برخی مسائل چالش های کارگری دیده میشود. به دلیل تراکم جمعیتی بالا در ساوه سرانه های اجتماعی، درمانی، تفریحی، فرهنگی و ورزشی کاهش یافته است و باید نگاه ویژه به ساوه داشت چراکه مسائل آن با ۶۰ هزار نیروی کار و کارگر عمق و گستردگی بالایی دارد.
فرماندار ساوه اضافه کرد: مسئله آب در ساوه در شش ماه گذشته ۳۵ کیلومتر خط انتقال آب از سد کوچری انجام شد که معادل ۱۰ سال گذشته است اما وضعیت سد الغدیر مناسب نیست و ممکن است در سال آینده با ادامه این وضعیت آب بخش صنعت با چالش روبرو شود و باید اقدامی ویژه در بخش آب این شهرستان دنبال کرد.
ضرورت استفاده از تجربیات بازنشستگان متخصص
سعید رضوانی در جلسه شورای اداری شهرستان ساوه با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: ایران به سرعت در حال سالمند شدن است و شکاف عمیقی بین جمعیت کارگری و سالمندی در حال وقوع است و استان مرکزی به عنوان سومین استان سالمند، با کاهش چشمگیر جمعیت کارگری روبرو است و باید از تجربه جامعه بازنشسته متخصص برای جامعه جوان کارگری به خوبی استفاده کرد.
وی با بیان اینکه به محض وقوع وقفه در پرداخت ها، سازمان تامین اجتماعی خدمات رسانی را متوقف می کند و سازمان باید به اجرای قانون تلاش داشته باشد، افزود: نیازمند بازنگری قوانین هستیم تا رشد اشتغال انجام گیرد. متولدین دهه ۷۰ امروز جمعیت غالب بازار کار هستند و باید بستر لازم برای فعالیت آنها فراهم و دغدغه های آنها رفع شود. یکی از مهمترین دغدغه جامعه کار امروز مسئله مسکن است که می توان توسعه مسکن سازمانی را در دستور کار قرار داد و حتی تسهیلاتی در این راستا در نظر گرفت.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!