رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
1404-01-12 11:54 شماره خبر : 12568 https://diyareaftab.ir/short/N3KbZ
اتحادیه جهانی کشتی اعلام کرد؛

محمدهادی ساروی و امیررضا معصومی به‌عنوان برترین کشتی‌گیران فرنگی و آزاد جهان توسط اتحادیه جهانی کشتی معرفی شدند.

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» به نقل از راه دانا، پس از درخشش محمدهادی ساروی و امیررضا معصومی در رقابت‌های قهرمانی آسیا در کشور اردن و کسب مقتدرانه و قاطع مدال طلا در این مسابقات، اتحادیه جهانی کشتی این دو کشتی گیر کشورمان را بعنوان برترین فرنگی و آزادکار ماه مارس میلادی اعلام کرد.

امیرحسین فیروزپور بهترین نمایش را در رقابت‌های آسیایی اردن داشت و از همین رو عملکرد آزادکار کشورمان مورد تمجید اتحادیه جهانی کشتی قرار گرفت و بهترین کشتی گیر قهرمانی آسیا شد.

اتحادیه جهانی کشتی با تمجید از عملکرد امیرحسین فیروزپور ملی پوش وزن ۹۲ کیلوگرم کشورمان در رقابت‌های کشتی قهرمانی آسیا در کشور اردن وی را به‌عنوان بهترین کشتی گیر این مسابقات معرفی کرد.

فیروزپور در ۳ رقابت خود ۲۷ امتیاز کسب کرد و حتی یک امتیاز نیز به حریفان نداد ضمن اینکه ۲ رقابت خود را با نتیجه عالی به پایان رساند.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.