رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
1403-06-03 11:27 شماره خبر : 7560 https://diyareaftab.ir/short/4OOOJ
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ساوه:

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ساوه گفت: زائران اربعین می‌توانند حامل پیام‌های همبستگی و حمایت از مردم غزه باشند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی« دیار آفتاب»؛ علیرضا مهدی در گفتگو با خبرنگار نار خبر؛ ضمن تسلیت اربعین حسینی؛ اظهار کرد: امسال، پیاده‌روی اربعین، نه تنها سفری به سوی کربلا، بلکه مسیری است که عشق به امام حسین(ع) و آزادی را به هم پیوند می‌زند و پیام همبستگی جهانی را به گوش جهانیان می‌رساند.

وی به نقش مهم زائرین اربعین در حمایت از مردم فلسطین و به ویژه غزه اشاره کرد و گفت: اربعین، فرصتی بی‌نظیر برای بیان پیام‌های همبستگی و وحدت است و در این روز‌ها که میلیون‌ها نفر از سراسر جهان گرد هم آمده‌اند، زائرین اربعین می‌توانند با ارسال پیام‌های محبت و حمایت به مردم غزه، نشان دهند که در کنار آنها‌ ایستاده‌اند.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ساوه عنوان کرد: حرکت عظیم پیاده‌روی اربعین، که هر ساله میلیون‌ها زائر را به کربلا می‌کشاند، به‌طور قطع تأثیرات عمیق و گسترده‌ای بر تمدن‌سازی دارد. این حرکت نه تنها ابعاد مذهبی و معنوی را در بر می‌گیرد، بلکه دارای تأثیرات اجتماعی، فرهنگی، و حتی اقتصادی نیز است.

مهدی تصریح کرد: نظام جمهوری اسلامی و ملت ایران همواره حامی حقوق فلسطینیان بوده‌اند و این وظیفه زائران است که با مشارکت در مراسم اربعین، این حمایت را تقویت کنند. پیام اربعین می‌تواند به عنوان نمادی از همبستگی جهانی با مردم غزه در برابر فشار‌ها و مشکلاتی که با آن‌ها روبرو هستند، عمل کند.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ساوه تأکید کرد: حضور میلیونی در اربعین و نشان دادن همبستگی با مردم غزه، پیام روشنی است که به دشمنان نشان می‌دهد که ملت‌های مسلمان و آزادی‌خواه در کنار یکدیگر قرار دارند و از حقوق عادلانه فلسطینیان حمایت می‌کنند.

مهدی خاطرنشان کرد: پیاده‌روی اربعین به تدریج از یک مراسم اختصاصی به شیعیان فراتر رفته و اکنون شامل شرکت‌کنندگان از کشور‌های مختلف و ادیان گوناگون شده است. این تحول، نشانه‌ای از جهانی شدن این حرکت عظیم و تأثیرگذار است، تجمع میلیون‌ها نفر از اقوام و فرهنگ‌های متنوع، به رغم اختلافات دینی و فرهنگی، بر ترویج پیام‌های انسانی و همبستگی جهانی تأکید دارد و اهمیت این رویداد را در سطح جهانی به وضوح نشان می‌دهد.

وی در خصوص پیاده روی جاماندگان اربعین در ساوه بیان کرد: مراسم عزاداری اربعین حسینی و پیاده‌روی جاماندگان در شهرستان ساوه با حضور عزاداران حسینی، ساعت ۹.۳۰  صبح، از امامزاده سید علی اصغر(ع) به سمت امامزاده سید اسحاق(ع) برگزار می‌شود.

انتهای خبر/
 

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.