رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
سازمان هواشناسی کشور مطرح کرد:

رگبار در جنوب شرق کشور

سازمان هواشناسی امروز و فردا در ارتفاعات سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان، افزایش ابر، رگبار و رعد و برق پیش‌بینی کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» به نقل از هواشناسی در دو روز آینده در ساعات بعد از ظهر و شب در ارتفاعات جنوب سیستان و بلوچستان، ارتفاعات هرمزگان و ارتفاعات جنوب و جنوب غرب کرمان، افزایش ابر، رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود.

بعدازظهر امروز (دوشنبه) در شمال آذربایجان غربی و روزهای پنجشنبه و جمعه در اردبیل، استان‌های ساحلی خزر، ارتفاعات البرز مرکزی و شمال استان‌های آذربایجان غربی و شرقی، رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید موقت و در برخی نقاط گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

در پنج روز آینده در شمال شرق، شرق، مرکز، دامنه‌های جنوبی البرز و جنوب غرب و جنوب کشور، در برخی ساعات وزش باد شدید موقت و در نقاط مستعد گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

روزهای دوشنبه و سه‌شنبه شرایط برای انتقال گرد و خاک از روی عراق به استان‌های غربی کشور مهیا است.

پنجشنبه و جمعه کاهش دما در نوار شمالی کشور رخ خواهد داد.

در سه روز آینده خلیج فارس، تنگه هرمز، دریای عمان و دریای خزر مواج و متلاطم است.

امروز آسمان تهران صاف، همراه با وزش باد، گاهی وزش باد شدید و گرد و خاک است. بیشینه دمای امروز پایتخت به ۳۸ و کمینه دمای آن به ۲۷ درجه سانتی‌گراد بالای صفر خواهد رسید.

انتهای خبر/

1404-04-09 08:45 شماره خبر : 14373

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.