درباره نویسنده
دیار آفتاب گزارش میدهد؛
راهاندازی ایستگاه ۳ مگاواتی شارژ خودروهای برقی

اولین ایستگاه سه مگاواتی شارژ خودروهای برقی کشور امروز پنجشنبه طی آئینی با حضور جمعی از مسئولان استان مرکزی در اراک راهاندازی شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» ظهر امروز آئین بهرهبرداری از اولین ایستگاه شارژ سه مگاواتی خودروهای برقی کشور، در اراک و همچنین رونمایی از خودرو امداد و نجات و ایمنی مجهز به نردبان ۶۴ متری آتش نشانی با حضور مسئولان استانی و شهری برگزار شد.
اتوبوس برقی اقدامی ارزشمند در مسیر کاهش آلودگی هوا است
مهدی زندیهوکیلی استاندار مرکزی، ظهر امروز پنجشنبه ۲۵ بهمن ماه در آیین افتتاح و بهره برداری از اولین جایگاه سه مگاواتی شارژ خودروهای برقی کشور در اراک و همچنین رونمایی از خودرو امداد و نجات و ایمنی مجهز به نردبان ۶۴ متری آتشنشانی، با تبریک نیمه شعبان، افزود: تولید برق از منبع خورشید در اولویت برنامههای کاری استان مرکزی است که با جدیت دنبال میشود.
وی تاکید کرد: تنها راه در مسیر کاهش آلودگی هوا، ناترازی انرژی و جلوگیری از قطع برق بخش صنعت و کشاورزی، توجه ویژه به توسعه انرژیهای خورشیدی است.
استاندار مرکزی ادامه داد: هیچ استانی در کشور به اندازه استان مرکزی بازدهی پنل خورشیدی ندارد و باید از این مهم نهایت بهرهگیری را کرد.
زندیهوکیلی گفت: ایجاد ایستگاه شارژ اتوبوس برقی در اراک اقدامی ارزشمند در مسیر کاهش آلودگی هوا است که جای تقدیر دارد.
وی همچنین تصریح کرد: شهرداری باید تمام اتوبوسهای قدیمی را با برقی جایگزین کند.
استاندار مرکزی افزود: تفاهمنامه مزرعه خورشیدی در کنار ایستگاه شارژ اتوبوسهای برقی، اقدام ارزشمند دیگر است که منطبق با اولویتها صورت گرفته است.
زندیهوکیلی بیان کرد: آلودگی هوا از دغدغههای اصلی مردم استان مرکزی بویژه شهر اراک است که شهروندان را دلخور کرده، اعتراضاتی دارند که به حق است.
وی بیان کرد: امسال رئیس جمهور دستور قطع مازوتسوزی در نیروگاه شازند را صادر کرد اما علیرغم میل باطنی پزشکیان، به دلیل ناترازی انرژی چارهای نبود.
استاندار مرکزی ادامه داد: اما به طور قطع با مسیر توسعه انرژی خورشیدی میتوان مازوتسوزی را هم قطع کرد.
زندیهوکیلی بیان کرد: باید در کارهای توسعهای اولویتها فراموش نشود.
وی در بخش دیگری از سخنانش، از تلاش چندین روزه شهرداری اراک در بازگشایی معابر و برفروبی سطح شهر تشکر کرد و گفت: انتقادات همیشه وجود دارد اما به واقع نیروهای شهرداری با همه توان و امکانات پای کار بودند.
استاندار مرکزی در پایان اضافه کرد: نردبان بلند آتشنشانی هم یک خواسته مهم برای شهر اراک بود که پس از سالها محقق شد.
انعقاد قرارداد خرید ۲۰ دستگاه اتوبوس برقی
شهردار اراک در آئین بهرهبرداری از اولین ایستگاه شارژ سه مگاواتی خودروهای برقی کشور در اراک، گفت: ایستگاه شارژ خودروهای برقی هماکنون در نوع خود بزرگترین و اولین ایستگاه سه مگاواتی در کشور است که در راستای احداث آن از بهترین و مدرن ترین تجهیزات بهرهگیری شده است.
علیرضا محمودی افزود: استفاده از خودروهای برقی نقش موثری در کاهش آلودگی هوا اراک دارد و ورود این اتوبوسها طی یک سال گذشته مورد توجه جدی قرار گرفتهاست.
وی بیان کرد: امروز ( پنجشنبه) قراردادی با ایرانخودرو دیزل نیز برای ۲۰ دستگاه اتوبوس برقی دیگر منعقد میشود.
شهردار اراک ادامه داد: شهرداری مصمم در اجرای طرحهای مختلف کاهش آلودگی هوا است.محمودی بیان کرد: ایستگاه شارژ خودروهای برقی اراک از زمان استراحت اتوبوس تا پنج و نیم صبح، قابلیت سه سری شارژ اتوبوس برقی را دارد.
وی در پایان گفت: نردبان ۶۴ متری آتش نشانی نیز به قیمت بیش از ۲ میلیون یورو به تجهیزات آتش نشانی اراک اضافه شده است.
راهاندازی اولین ایستگاه سه مگاواتی شارژ خودروهای برقی کشور، در اراک
رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری اراک در حاشیه افتتاح این جایگاه در جمع خبرنگاران، گفت: این جایگاه از هفت شارژ ۲۴۰ کیلوواتی و یک شارژ ۱۲۰ کیلوواتی برای خودروهای سواری برخوردار است.
سادهوند افزود: این ایستگاه قابلیت شارژ ۴۵ دستگاه اتوبوس را در هشت ساعت کاری را دارد.
وی بیان کرد: هماکنون ۳۰ دستگاه اتوبوس برقی در شهر اراک فعال است که طی ۲ هفته گذشته برای شارژ آنها تنها ۲ مگاوات برق مصرف شده است.
رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری اراک ادامه داد: امروز ( پنجشنبه) تفاهمنامه اولین نیروگاه خورشیدی هیبریدی کشور نیز بین شرکت مپنا و شهرداری اراک در تکمیل سوخت انرژی خورشیدی منعقد میشود که سه مگاوات برق در این جایگاه را تامین میکند.
سادهوند اظهار کرد: خودروهای برقی که پروتکلهای شارژ آنها با شارژهای ایستگاه همخوانی داشته باشند میتوانند نسبت به شارژ اقدام کنند.وی گفت: ظرف ۲ روز آتی، قرارداد ۲۰ دستگاه اتوبوس برقی جدید نیز منعقد میشود.
رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری اراک افزود: نصب شارژهای برقی در سطح شهر برای خودروهای شخصی در سال آتی نیز از برنامههای اولویتدار است.
سادهوند، هزینه ایجاد جایگاه سه مگاواتی شارژ خودروهای برقی اراک را ۵۰۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: این جایگاه طی هشت ماه ایجاد شده است.
وی اظهار کرد: با اضافه شدن ۲۰ دستگاه اتوبوس برقی دیگر به ناوگان حمل و نقل شهرداری اراک، این شهر کمبودی به لحاظ اتوبوس عمومی ندارد و هماکنون از جوانترین ناوگان کشور است.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- ادامهدهنده مسیر خونین شهیدان باشید
- سوره «بقره» آیه ۸۴ تا ۸۸
- استقامت در مسیر ولایت ادامه دارد
- برگزاری سوگواره احلی من العسل در تفرش
- اتخاذ تصمیمات راهبردی برای عبور از بحران انرژی
- فلسفه قیام عاشورا احیای اسلام ناب بود
- شهیده چهار ساله از تفرش
- عزاداری نوجوانان ساوجی در سوگواره «احلی من العسل»
- گرامیداشت ۹ شهید رسانه جنایات اخیر رژیم صهیونیستی
- نقش کلیدی رسانهها در حفظ انسجام ملی
- مشاهده بیشتر