رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
استاد حوزه و دانشگاه:

رئیسی خود را وقف خدمت به مردم کرد

استاد حوزه علمیه گفت: آیت‌الله رئیسی و همراهانش از جمله افرادی بودند که با تعهد و‌ ایمان عمیق به مسئولیت خود در قبال جامعه اسلامی و بشری، زندگی خود را وقف خدمت به مردم و تلاش برای ایجاد نظم و عدالت کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ حجت‌الاسلام رضا سالاری باجگانی در گفتگو با خبرنگار نار خبر؛ ضمن تسلیت شهادت آیت‌الله رئیسی و همراهانشان اظهار کرد: این شهدا با تلاش‌های بی‌وقفه خود سعی در زمینه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی و سیاسی در بهبود شرایط زندگی مردم داشتند و برای تحقق آرمان‌های والای انسانی تلاش کردند.

وی افزود: شهادت این افراد نه تنها ضایعه‌ای بزرگ برای کشور است، بلکه یادآور اهمیت تلاش برای عدالت، صلح و پیشرفت اجتماعی است.

استاد حوزه علمیه تصریح کرد: شهادت اوج تفضل الهی است که خداوند به بندگان خاصش دارد و آیت‌الله رئیسی از این امر مستثنی نبود.

حجت‌الاسلام سلاری عنوان کرد: این گونه حوادث از چند جهت قابل ملاحظه است، جهت اول اینکه خودشان که مزد و پاداش کارشان را می‌گیرند. روایت معروفی که سکونی به نقل از امام صادق(ع) از پیامبر اکرم(ص) نقل می‌کند: «فَوْقَ كُلِّ ذِی بِرٍّ بَرٌّ حَتَّى یُقْتَلَ اَلرَّجُلُ فِی سَبِیلِ اَللَّهِ فَإِذَا قُتِلَ فِی سَبِیلِ اَللَّهِ فَلَیْسَ فَوْقَهُ بِرٌّ، چنین افرادی نباید در منزل و فراش بمیرند و اگر نه با دیگران چندان تفاوتی ندارند»


استاد حوزه علمیه عنوان کرد: جهت دیگر خدمتگزاری‌ایشان است که از نظر فرهنگ اسلامی، هنری است که نصیب همگان نمی‌شود.


حجت‌الاسلام سالاری گفت: آیت‌الله رئیسی و همراهانش از جمله افرادی بودند که با تعهد و‌ ایمان عمیق به مسئولیت خود در قبال جامعه اسلامی و بشری، زندگی خود را وقف خدمت به مردم و تلاش برای ایجاد نظم و عدالت کردند.

وی با اشاره به روایتی گفت: شخصی امام سجّاد(ع) را شبانه با باری بر دوش دید و پرسید: آقا کجا می‌روید؟ امام فرمودند که به مسافرت می‌روم. روز بعد امام را دید و با تعجّب پرسید که شما بنا بود به مسافرت بروید. چه شده؟ آن حضرت نیز فرمودند: آری، به سفر آخرت مشغول بودم و برای فقرا و تهیدستان غذا می‌بُردم.‌امیر المؤمنین(ع) نیز در بستر شهادت به امام حسن و امام حسین(ع) فرمود: پسران من، جدّ شما رسول‌الله در بستر شهادت به من فرمودند: علی جان، صلۀ ارحام و رسیدگی به مردم از عبادت یک سال برتر است.

وی با اشاره به جهت سوم این گونه حوادث گفت: وظیفه همگانی است که مطابق فرمایش رسول اکرم(ص)، کسی که در هر صبحگاهی به امور مسلمانان همّت نگمارد و در‌اندیشه کار‌های آنان نباشد از آن‌ها نیست، و کسی که بشنود مردی فریاد می‌زند و کمک می‌طلبد و به او کمک نکند مسلمان نیست. این وظیفه را فقط برخی از افراد در برابر آن خود را موظف می‌دانند و غالب مردم نسبت به آن بی‌تفاوت هستند.

استاد حوزه علمیه بیان کرد: به نظر می‌رسد که شهیدان حادثه اخیر جزء نوادر افرادی بودند که خود را مسئول سرؤسامان دادن جامعه اسلامی و بلکه بشری می‌دانستند و پست‌های دنیوی خود را مصداق این نصیحت امام علی(ع) می‌دانستند که به یکی از کارگزارانش نوشت: اِنَّ عَمَلَکَ لَیْسَ لَکَ بِطُعْمَةٍ وَ لکِنَّهُ فی عُنُقِکَ اَمانَةٌ. همانا مسئولیت تو، طعمه و شکار نیست، بلکه بار‌امانتی در گردن تو است.

حجت‌الاسلام سالاری در پایان گفت: ان‌شاءالله خداوند متعال آن‌ها را در اعلی علیین جای داده و شهادتشان را موجب رشد و تکامل جامعه بشری و بالاخص جامعه اسلامی قرار دهد.

 

انتهای خبر/

 

1403-03-03 14:06 شماره خبر : 5440

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.