حالت تاریک
چهارشنبه, 27 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟
فیلم؛

مردم اراک آماده برگزاری راهپیمایی بزرگ ۲۲ بهمن

شهروندان اراکی با دعوت از مردم برای حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن، بر اهمیت این حضور در شرایط کنونی کشور تأکید کردند.

به گزارش گروه چندرسانه‌ای پایگاه خبری تحلیلی 《دیار آفتاب》 شهروندان اراکی با دعوت از اقشار مختلف مردم برای حضور پرشور در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن، بر اهمیت این حضور در شرایط کنونی کشور تأکید کردند.

مردم اراک با اشاره به تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی، راهپیمایی ۲۲ بهمن را نمادی از وحدت، همبستگی و حمایت ملت ایران از انقلاب اسلامی و رهبری دانست و گفت: حضور مردم در این مراسم، پاسخی قاطع به دشمنان داخلی و خارجی نظام جمهوری اسلامی خواهد بود.

آنان با تأکید بر لزوم لبیک گفتن به فرمایشات رهبر معظم انقلاب، از مردم استان مرکزی خواستند تا با حضور خانوادگی در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، بار دیگر پایبندی خود به آرمان‌های انقلاب، ولایت‌فقیه و استقلال کشور را به نمایش بگذارند.

شهروندان اراکی خاطرنشان کردند: ملت ایران همواره ثابت کرده‌اند که در بزنگاه‌های حساس، با اتحاد و حضور آگاهانه در صحنه، از انقلاب و ارزش‌های خود دفاع می‌کنند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!