رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
1403-12-23 00:05 شماره خبر : 12219 https://diyareaftab.ir/short/NYMkD
وصیت‌نامه شهید «محمدرضا زاهدی»؛

در بخشی از وصیت‌نامه شهید «محمدرضا زاهدی» آمده است: ای خواهرانم! خود را با اسلام همراه نمایید و هر کس نسبت به حجاب و مسائل دینی چیزی گفت با آن‌ها سخت برخورد نمایید.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ پاسدار رشید اسلام، شهید والامقام محمدرضا زاهدی در دوم اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۴۲ در خانواده‏ای مذهبی و انقلابی در روستای تاج دولت شاه از توابع اراک دیده به جهان گشود، پس از عضویت در سپاه به جبهه‏‌های نبرد حق علیه باطل اعزام شد و بارها در عملیات‏ مختلف مشارکت کرده و از مدافعان دین و انقلاب بود.

او در سال ۱۳۶۴ ازدواج کرد، پس از چندین ماه حضور در جبهه هنگامی‌ که به عنوان معاون گردان علی بن ابی‌طالب (ع) در عملیات والفجر ۴ شرکت کرده بود در منطقه پیچ انگیزه (فکه) در نوزدهم اردیبهشت‌ماه سال ۶۵ بر اثر اصابت گلوله به سرش به شهادت رسید و در کنار هم‌رزمانش در گلزار شهدای زادگاهش ابدی شد؛ مکانی که چند ماه بعد برادر شهیدش محمدعلی، نیز به او پیوست.

بخشی از وصیت‌نامه شهید: ای خواهرانم! خود را با اسلام همراه نمایید و هر کس نسبت به حجاب و مسائل دینی چیزی گفت با آن‌ها سخت برخورد نمایید. چون حجاب دستور صریح و روشن خداست.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.