رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی:

خودکفایی و پیشرفت رمز عبور از چالش‌ها است

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی گفت: خودکفایی و پیشرفت نشان داده که اراده ملی و روحیه مقاومت می‌تواند نقش کلیدی در تحقق اهداف بزرگ کشور ایفا کند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» آیت‌الله قربانعلی دری‌نجف‌آبادی امروز در آئین تکریم و معارفه رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان مرکزی در سالن جلسات پلیس راهور این استان در اراک، گفت: نظام مقدس جمهوری اسلامی با تمرکز بر خودکفایی، پیشرفت فناوری و ارتقای سطح زندگی مردم توانسته است در مواجه با چالش‌های داخلی و خارجی موفق باشد و نشان داده که اراده ملی و روحیه مقاومت می‌تواند به تحقق اهداف بزرگ منجر شود.

وی با بیان اینکه توفیقات این کشور به برکت خون شهدا و با همت و تلاش جوانان و نوجوانان این مرز و بوم به دست آمده است، ادامه داد: جمهوری اسلامی به رغم تحریم‌ها و فشارهای اقتصادی در تلاش است تا مسیر توسعه کشور را هموار سازد و تاکنون نیز گام‌های بلندی در این راستا برداشته است.

امام جمعه اراک در بخش دیگری از سخنان خود مصرف بالای انرژی را یکی از چالش‌های مهم در کشور دانست و اظهار کرد: صرفه‌جویی در مصرف انرژی می‌تواند به کاهش هزینه‌ها، بالندگی صنایع و افزایش تولید و ایجاد پایداری انرژی کمک کند و اجرای برنامه‌هایی مانند اصلاح الگوی مصرف، استفاده از فناوری‌های نوین و تجدیدپذیر و افزایش آگاهی عمومی در این زمینه می‌تواند بسیار موثر باشد.

فراجا در خدمت به مردم از هیچ کوششی دریغ نخواهم کرد 

سردار  «هادی رفیعی‌کیا» در آئین تکریم و معارفه رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان مرکزی بیان داشت: مجموعه انتظامی همه تلاش خود را برای تأمین امنیت جامعه، کسب و کار و زندگی مردم بر عهده گرفته و در این راستا با توفیقات خوبی همراه بوده که سند آن سخنان رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) در تقدیر از فراجا است.

وی در ادامه افزود: رفتار پلیس در تراز جمهوری اسلامی باید به گونه‌ای باشد که مردم از رفتارش متوجه شوند که یک پلیس انقلابی است.

فرمانده انتظامی استان مرکزی با اشاره به اینکه تکالیف و وظایف حکومت‌ها و هر نظامی برقراری نظم و امنیت است و جمهوری اسلامی این مهم را با وجود همه دشمنی‌های مختلف، به نحو احسن انجام داده است گفت: جمهوری اسلامی ایران یکی از امن‌ترین کشورها در دنیا به شمار می‌رود.

رفیعی‌کیا اظهار داشت: مهمترین وظیفه سازمان عقیدتی سیاسی فراجا تعلیم دینی و اعتقادی کارکنان انتظامی با ارتقاء بصیرت و باورهای دینی و انقلابی می‌باشد بطوریکه این مهم در رفتار و کردار همکاران در سطح جامعه و برخورد با مردم مشاهده شود.

وی خاطرنشان کرد: سازمان عقیدتی سیاسی یکی از سازمان‌های مؤثر است که بایستی کارکنان را در مقابل جنگ و شناختی و ترکیبی دشمن و با بصیرت‌افزایی و آگاه‌سازی بیمه کند.

رئیس پلیس استان مرکزی تصریح کرد: یکی از مهمترین ویژگی فرمانده‌هان و کارکنان انتظامی، داشتن بصیرت است و این قشر باید باورهای انقلابی را در خود به خوبی نهادینه کند.

وی در ادامه سخنان خود خاطرنشان کرد: فراجا، سازمانی انقلابی است که در بخش‌های مختلف در خدمت مردم است و در این راستا از هیچ کوششی دریغ نمی‌کند.

در این مراسم حجت‌الاسلام گوهری معارفه و حجت‌الاسلام کریمیان تکریم شد.

 

 

انتهای خبر/

1404-02-21 11:20 شماره خبر : 13405

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.