رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
1403-11-30 00:05 شماره خبر : 11710 https://diyareaftab.ir/short/V0EMX
وصیت‌نامه شهید «محمدقاسم ساسانی‌مقدم»؛

در بخشی از وصیت‌نامه شهید «محمدقاسم سایانی‌مقدم» آمده است: از برادرانم می‌خواهم که راه مرا ادامه دهند و نگذارند اسلحه من به زمین بیفتد وآنرا بردارید و به جنگ کفر ونفاق بروید که خداوند وعده نصرت و پیروزی داده است.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ شهید والامقام ساسانی‌مقدم متولد فروردین‌ماه ۱۳۴۰ در روستای کارچان از توابع اراک است، کارگر شرکت بود و در سال ۱۳۵۸ ازدواج کرد که ثمرهٔ ازدواج او دو دختر بود که دختر دومش بعد از شهادتش به دنیا آمد.

در سال ۱۳۶۵ به عنوان پاسدار افتخاری به عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآمد، بی سیم چی گردان امام حسین (ع) از لشکر ۱۷ علی بن ابیطالب (ع) بود که سر انجام در تاریخ بیست و نهم دی‌ماه سال ۱۳۶۵ در منطقهٔ بوارین در جریان عملیات کربلای ۴ به آرزوی قلبی خود رسید، ترکش سر و هر دوپای او را شکافت و او جام می‌شهادت را نوشید و دعوت حق را لبیک گفت. مزار او در روستای محل تولدش واقع است.

بخشی از وصیت‌نامه شهید: از برادرانم می‌خواهم که راه مرا ادامه دهند و نگذارند اسلحه من به زمین بیفتد و آنرا بردارید و به جنگ کفر ونفاق بروید که خداوند وعده نصرت و پیروزی داده است.

از شما برادران می‌خواهم نماز را به وقت خوانند که نماز ستون دین است و از شما می‌خواهم سعی بیشتر به این اسلام و انقلاب کنید و دست از این رهبر برندارید.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.