درباره نویسنده
وصیتنامه شهید «غلامرضا آذرباد»؛
خدایا قلبم را از سیاهیها پاک کن

در بخشی از وصیتنامه شهید «غلامرضا آذرباد» آمده است: خدایا قلبم را از سیاهیها پاک کن و گناهانم را بیامرز تا در راه هدفی که در نظر داریم کوشا باشیم.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «دیار آفتاب»؛ شهید والامقام غلامرضا آذرباد در نهم اردیبهشتماه سال ۱۳۴۶ در روستای فرنق از توابع شهرستان خمین دیده به جهان گشود، با آغاز جنگ تحمیلی برای دفاع از میهن اسلامی به عنوان بسیجی راهی میدان جنگ شد و در لشکر ۱۷ علی بن ابی طالب(ع) به عنوان آرپی جی زن مشغول به خدمت شد، از شروع جنگ چه در پشت جبهه و چه در جبهه فعالیت مینمود تا این که در جبههٔ جنوب در منطقهٔ عملیاتی فکه در عملیات والفجر مقدماتی مفقودالاثر شد.
سرانجام توسط گروههای تفحص در سیزدهم تیرماه ۱۳۷۴ شناسایی و در زادگاهش به خاک سپرده شد.
بخشی از وصیتنامه شهید: خدایا قلبم را از سیاهیها پاک کن و گناهانم را بیامرز تا در راه هدفی که در نظر داریم کوشا باشیم. خدایا توفیقمان ده که به جز برای رضای تو کار نکنیم. خداوندا، از تو میخواهیم که تنها آرزوی و آرمان ما را یعنی امام عزیزمان را طول عمر ده، از عمر ما بکاه و بر لحظه لحظه امام عزیزمان بیفزا.
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- ساوه در غم عاشورا میگرید
- اقامه نماز ظهر عاشورا در مصلای بیتالمقدس اراک
- برپایی عزاداری ظهر عاشورا حسینی در اراک
- ایران پرچمدار حق در برابر سلطهگران است
- مراسم خیمهسوزان ظهر عاشورا در ساوه
- عزاداری مردم اراک در عاشورای حسینی
- برگزاری نماز ظهر عاشورا در خنداب
- نماز ظهر عاشورا در تفرش اقامه شد
- نجات ۲ کوهنورد از غار امجک تفرش
- علمگردانی و نخلگردانی در فراهان
- مشاهده بیشتر