درباره نویسنده
کارشناس مذهبی:
حضرت فاطمه (س) الگوی کامل مادری است

کارشناس مذهبی گفت: حضرت فاطمه زهرا (س) به عنوان الگوی کامل مادری و زندگی اسلامی، نقش بسزایی در تربیت نسل پیامبر اسلام (ص) داشت.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«دیار آفتاب»؛ فاطمه بهرامی در گفتگو با خبرنگار آوای زرندیه ضمن تسلیت شهادت حضرت زهرا (س) گفت: حضرت فاطمه زهرا (س) شب پیش از شهادت خود، در خواب پیامبر اسلام(ص) را دید که به او فرمود: «دخترم، مشتاق دیدار تو هستم. نزد من بیا». پیامبر (ص) او را مهمان شب خود خواند، فاطمه از خواب بیدار شد و آماده سفر آخرت شد.
وی افزود: فاطمه زهرا (س) پیش از رحلت خود از پیامبر (ص) شنیده بود که «آن کس که مرا در خواب ببیند، در بیداری نیز دیده است». بدین ترتیب، او از نزدیکی رحلت خود آگاه شد و با اطمینان از صحت خوابش، آماده رفتن به سوی پروردگار شد.
بهرامی تصریح کرد: با وجود بیماری، حضرت فاطمه(س) از بستر برخاست و به انجام امور خانه پرداخت. به کمک دیوار یا دستان لرزان خود، لباسهای کودکانش را شست و سپس عزیزانش را خواست تا سرشان را شستشو دهد، چون به پایان عمرش نزدیک شده بود.
وی در ادامه گفت: امام علی(ع) با مشاهده وضعیت حضرت فاطمه(س) از او پرسید چرا با وجود بیماری، به کارهای خانه پرداخته است. زهرا(س) پاسخ داد: امروز آخرین روز من است. میخواستم لباسهای فرزندانم را بشویم، چون فردا یتیم خواهند شد.
کارشناس مذهبی یادآور شد: حضرت فاطمه زهرا(س) که در دامان وحی و نبوت پرورش یافته بود، به خوبی از شیوههای تربیتی اسلام آگاهی داشت. او در تربیت فرزندانش با محبت و عطوفت رفتار میکرد و آموزههای الهی را در دل آنها همچون شهدی گوارا میریخت.
وی بیان کرد: حضرت فاطمه زهرا(س) برای شفای امام حسن(ع) و امام حسین(ع) نذر کرد که سه روز روزه بگیرد. این اقدام، نمادی از فداکاری و ایثار مادرانه او بود که حتی در سختترین شرایط برای بهبود فرزندانش از هیچ تلاشی دریغ نمیکرد.
بهرامی عنوان کرد: با شنیدن خبر شهادت امام حسین(ع)، حضرت فاطمه زهرا(س) اشک میریخت و قلبش از غم پر میشد. در لحظات پایانی عمر، او به امام علی(ع) سفارش کرد که پس از وفاتش با امامه، دختر خواهرش، ازدواج کند؛ زیرا او مهربانتر از دیگران با فرزندانش خواهد بود.
کارشناس مذهبی در پایان گفت: حضرت فاطمه زهرا(س) به عنوان الگوی کامل مادری و زندگی اسلامی، نقش بسزایی در تربیت نسل پیامبر اسلام(ص) داشت. سبک زندگی او ترکیبی از فداکاری، ایثار و محبت بود. او که در دامان وحی و نبوت پرورش یافته بود، به خوبی از شیوههای تربیتی اسلام آگاهی داشت و به طور عملی این آموزهها را در زندگی خود و تربیت فرزندانش به کار میبست.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- جنگ ۱۲ روزه متأثر از مکتب عاشورا بود
- قطع برق ۱۰۰ اداره پرمصرف استان مرکزی
- ۱۱۴ مصدوم در یک شبانهروز در استان مرکزی
- کمآبی زنگ هشدار برای سکونتپذیری پایدار شهر «امیرکبیر»
- مقاومت ۱۲ روزه تجلی قیام کربلا
- پاسخ ۱۸۰۰ استاد دانشگاه به بیانیه ۱۸۰ استاد
- شباهت برنج پاکستانی و ایرانی باعث سوءاستفاده میشود
- هشدار رگبار و باد شدید در ۱۵ استان
- هفته سختی در پیش است
- خودمراقبتی مسیری برای خلق جامعه سالم
- مشاهده بیشتر