رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است به شرط آن که
سه‌شنبه 1403/06/27 Tuesday - 2024 17 September الثلاثاء ، 14 ربيع الأول ، 1446
ساعت
1403-05-20 11:22 شماره خبر : 7302 https://diyareaftab.ir/short/e8Blp 0
مدیر حوزه علمیه ریحانه الرسول(س) ساوه:

مدیر حوزه علمیه ریحانه الرسول(س) گفت: حضرت رقیه(س) نماد مظلومیت اهل بیت(ع) است و به‌طور ویژه در تاریخ اسلام مورد احترام قرار دارد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ نجیبه‌خاتون کرمی در گفتگو با خبرنگار نار خبر، ضمن تسلیت شهادت حضرت رقیه(س) گفت: شهادت حضرت رقیه(س) در سن کم و شرایط سخت بعد از واقعه عاشورا، عمق مظلومیت اهل بیت(ع) را نمایان می‌کند.

وی افزود: حضرت رقیه(س) به عنوان نماد شیعه و تفکر شیعه، به ویژه در شام، به دلیل مظلومیت و شرایط سختی که پس از واقعه عاشورا در آن منطقه تحمل کرد به مظلومیت معروف است.

مدیر حوزه علمیه ریحانه الرسول(س) بیان کرد:‌ حضرت رقیه(س) به‌عنوان نشانه‌ای از مقاومت و پایداری اهل بیت(ع) در برابر ظلم و ستم، به تصویر کشیده شده است و در دوران حبس و سختی‌های بعد از عاشورا در شام، به‌عنوان یک آیه الهی، بر عزم و اراده خانواده امام حسین(ع) تأکید کرد و نشان داد که حتی در شرایط دشوار، اصول و تفکر شیعه همچنان زنده و پویا است.

کرمی تأکید کرد: حضرت رقیه(س) به خاطر سن کم و عشق عمیقش به پدرش، امام حسین(ع)، نقش مهمی در زندگی خانوادگی داشت و یکی از ویژگی‌های جالب توجه در مورد حضرت رقیه (س) این است که او با دست‌های کوچک و معصومش در روز‌های نزدیک به عاشورا در کربلا، هر بار که زمان نماز فرا می‌رسید، سجاده امام حسین(ع) را با دقت و محبت باز می‌کرد و منتظر می‌نشست تا پدرش در آن نماز بخواند و این عمل نشان‌دهنده عمیق‌ترین عشق و احترام او به پدرش و توجه خاص او به عبادت و نماز بود.

وی بیان کرد: حضرت رقیه(س) نقش مهمی در معرفی اهل بیت(ع) در واقعه عاشورا داشت و با حضور و رفتار خود در دل حوادث کربلا، به‌ویژه در دوران اسارت و حبس در شام، موجب شد که پیام مظلومیت اهل بیت(ع) به‌طور گسترده‌تری منتقل شود.

مدیر حوزه علمیه خواهران ساوه درپایان خاطرنشان کرد: زحمات و دلاوری‌های این دختر کوچک، پیام‌آور مظلومیت و فداکاری اهل بیت(ع) در برابر ظلم و ستم یزیدیان بود و به‌طور غیرمستقیم، چهره ساده و مظلوم واقعی اهل بیت(ع) را به مردم معرفی کرد و این عمل حضرت، نه تنها جنبه‌ای از تفکر شیعه را به تصویر کشید، بلکه در تثبیت تاریخ و هویت اهل بیت(ع) نقش بسزایی داشت.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظرات
آخرین اخبار