رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
سه‌شنبه 1403/10/18 Tuesday - 2025 07 January الثلاثاء ، 7 رجب ، 1446
ساعت
1403-10-17 11:03 شماره خبر : 10777 https://diyareaftab.ir/short/NKam7 0
رئیس اسبق اداره تبلیغات اسلامی ساوه:

رئیس اسبق اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ساوه با تأکید بر اهمیت حجاب در اسلام، آن را نه تنها یک دستور دینی، بلکه نماد کرامت و عزت زنان دانست و بر ضرورت حفظ این ارزش فرهنگی تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» حجت‌الاسلام حسن صلاحی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی «نار خبر»  با اشاره به سالروز کشف حجاب رضاخانی گفت: حجاب نه تنها یک دستور دینی است، بلکه نماد کرامت و عزت زنان است و همچنین یک انتخاب آگاهانه و مقدس برای حفظ عفاف و پاکدامنی است که به زنان قدرت می‌دهد تا از نگاه‌های ناخواسته و بی‌احترامی‌ها دور بمانند و در جامعه نقشی فعال و موثر داشته باشند.

وی افزود: این موضوع از دیرباز در میان مسلمانان و در متون اسلامی مورد توجه ویژه قرار گرفته است. حجاب در قرآن و سنت پیامبر اسلام به عنوان یکی از احکام مهم دینی مطرح شده است و در طول تاریخ اسلامی، همیشه به عنوان نمادی از عفاف، شرافت و کرامت زنان شناخته شده است.

 صلاحی تصریح کرد: از دیدگاه اسلامی، حجاب نه تنها یک واجب دینی است، بلکه به عنوان یک ابزار برای حفظ کرامت و شخصیت زنان در برابر فشارهای اجتماعی و فرهنگی شناخته می‌شود و بسیاری از علما و فقهای اسلامی حجاب را جزئی از ارزش‌های انسانی و اجتماعی دانسته‌اند که به زنان کمک می‌کند تا از بهره‌برداری‌های نادرست و سطحی جلوگیری کنند.

وی در ادامه تاکید کرد: حجاب مطابق با دستورات اسلام است، در تاریخ اسلام، زنان متعددی همچون همسران پیامبر (ص)، حضرت فاطمه زهرا (س) و زنان بزرگی که در عرصه‌های مختلف علمی و اجتماعی فعالیت داشته‌اند، نمونه‌هایی از حجاب به عنوان یک ارزش و وظیفه دینی را به نمایش گذاشته‌اند.

 رئیس اسبق اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ساوه اظهار کرد: در تاریخ و در دوره‌های مختلف، دشمنان دین اسلام و ارزش‌های اسلامی، به‌ویژه حجاب و کرامت زنان، تلاش کرده‌اند تا این اصول را از بین ببرند یا تضعیف کنند که این تلاش‌ها معمولاً در راستای نفوذ فرهنگ‌های بیگانه و ترویج ارزش‌های غربی بوده است.

صلاحی در ادامه بیان کرد: در دوران معاصر و در جوامعی که تحت تأثیر استعمار و فرهنگ‌های غربی قرار گرفته‌اند، برخی از دشمنان اسلام سعی داشته‌اند تا با ترویج بی‌حجابی و تضعیف جایگاه زنان در خانواده و جامعه، اصول دینی را زیر سؤال ببرند و هدف از این اقدامات، غالباً از بین بردن هویت اسلامی و فرهنگی جوامع اسلامی بوده است.

 وی عنوان کرد: حجاب در جامعه اسلامی امروز موضوعی چندوجهی است که ابعاد دینی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و عقلانی مختلفی دارد و به‌عنوان یک تکلیف شرعی بلکه به‌عنوان یک انتخاب فرهنگی و هویتی برای زنان مسلمان شناخته می‌شود.

 صلاحی در پایان گفت: حجاب از نظر عقلانی نیز می‌تواند به‌عنوان یک تصمیم آگاهانه و اختیاری دیده شود که زنان برای حفظ کرامت، عفاف و هویت خود اتخاذ می‌کنند. حجاب به‌عنوان یک پوشش فیزیکی، به زنان این امکان را می‌دهد که به‌جای توجه به ظاهر، به ارزش‌ها و ویژگی‌های درونی خود تمرکز کنند.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
آخرین اخبار